ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Μπορεί να διεκδικήσει αποζημίωση

Μπορεί να διεκδικήσει αποζημίωση

Ο Ολυμπιακός μπορεί να διεκδικήσει αποζημίωση από την UEFA για τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου στο ματς της Ελλάδας με την Πολωνία.
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος υπέστη ρήξη χιαστών στο παιχνίδι της Ελλάδας με την Πολωνία και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης από έξι μέχρι οκτώ μήνες.
 
Ο Ολυμπιακός μπορεί να διεκδικήσει αποζημίωση για τον τραυματισμό του Αβραάμ, αφού FIFA και UEFA τον περασμένα Μάρτιο πέρασαν ένα νέο κανονισμό, που αφορά τους διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με αυτόν, οι ομάδες που έχουν παίκτες σε μεγάλες διοργανώσεις, κι όχι στα προκριματικά, δικαιούνται αποζημίωση για κάθε μέρα απασχόλησής τους, ενώ το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του τραυματιστεί σοβαρά κάποιος από αυτούς.

Έτσι, ο Ολυμπιακός μπορεί να διεκδικήσει ένα μέρος του συμβολαίου του Αβραάμ Παπαδόπουλου από την UEFA, έτσι ώστε να μπορέσει να τον αντικαταστήσει.

Το ύψος της αποζημίωσης εξαρτάται από την σοβαρότητα του τραυματισμού, το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή και φυσικά τη χρονική διάρκεια που θα λείψει από τους αγωνιστικούς χώρους.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου