ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Η ΑΓΓΛΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ...ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡ

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΚΡΑΝΙΤΣΑΡ,ΧΙΟΥΤΟΝ ΣΤΗΝ ΝΟΡΙΤΣ,ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ

7/6/2012

«Ουκρανός» ο Κράνιτσαρ και επίσημα!


«Ουκρανός» ο Κράνιτσαρ και επίσημα!
Τα τυπικά ολοκληρώθηκαν, οι υπογραφές έπεσαν και ο Νίκο Κράνιτσαρ είναι και επίσημα παίκτης της Ντιναμό Κιέβου. Ο Κροάτης άσος αφήνει την Τότεναμ για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ουκρανία, για τα επόμενα 4 χρόνια.

Όπως είχε γίνει γνωστό από την Τετάρτη, το θέμα είχε δρομολογηθεί και το μόνο που έμενε ήταν να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Αυτές διευθετήθηκαν, αν και αρχικά τονίζονταν ότι εξελίξεις αναμένονται μέσα στον Ιούλιο, και ο Νίκο Κράνιτσαρ είναι παίκτης της Ντιναμό Κιέβου, η οποία ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτησή του για τα επόμενα 4 χρόνια.

Το συμβόλαιο του 27χρονου άσου με την Τότεναμ έληγε το καλοκαίρι του 2013, με τους Λονδρέζους να βάζουν χρήματα στα ταμεία τους, χωρίς –όμως- να γίνει γνωστό το ακριβές ποσό.

Εποχή Χιούτον στη Νόριτς!


Εποχή Χιούτον στη Νόριτς!
Η συμφωνία ήταν δεδομένη και το απόγευμα της Πέμπτης επιβεβαιώθηκε και τυπικά. Ο Κρις Χιούτον είναι επίσημα πλέον ο νέος τεχνικός της Νόριτς για τα επόμενα τρία χρόνια και στην παρουσίασή του εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με το νέο «σταθμό» της καριέρας του.

Οι διοικούντες τα «καναρίνια» βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις με τον 53χρονο προπονητή, μετά τη σχετικά άδεια που εξασφάλισσν από την Μπέρμιγχαμ.

Ο Χιούτον βρέθηκε από το πρωί της Πέμπτης στο Νόριτς, με τον σύλλογο να καλεί τα τηλεοπτικά συνεργεία να βρεθούν, στις 16:30, στο γήπεδο της ομάδας όπου ανακοίνωσαν και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

«Ανυπομονώ για την πρόκληση που έχω μπροστά μου. Τις τελευταίες ημέρες ήμουν σε συζητήσεις με τη Νόριτς και πλέον μπορώ να πω πως είμαι ενθουσιασμένος με την εξέλιξη. Είναι μια θαυμάσια δουλειά σε μια ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ και νιώθω ενθουσιασμένος. Θα πρέπει να πω, πως είμαι ευγνώμων στην Μπέρμιγχαμ για το διάστημα που βρέθηκα εκεί» τόνισε κατά την παρουσίασή του ο Χιούτον.

«Ναυάγιο» στο γηπεδικό της Τσέλσι


«Ναυάγιο» στο γηπεδικό της Τσέλσι
Αποτυχημένη ήταν η προσπάθεια της Τσέλσι για την εξαγορά της έκτασης που θα χρησίμευε στη δημιουργία του νέου της γηπέδου στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, και συγκεκριμένα στην περιοχή του παλιού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος. Κεφάλαια από την Άπω Ανατολή ο «αντίπαλος» που …κέρδισε τους «μπλε» στη δημοπρασία.

Η Τσέλσι προσανατολίζεται εδώ και καιρό στη δημιουργία νέου σταδίου στην περιοχή όπου βρίσκεται το Battersea Power Station.

Ωστόσο, η προσφορά της για την εξαγορά της έκτασης, στην οποία θα γίνονταν η ανέγερση του νέου γηπέδου, δεν έγινε δεκτή.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ των αγγλικών Μέσων, εταιρείες με έδρα τη Μαλαισία ήταν αυτές που έκαναν μεγαλύτερες προσφορές και «κέρδισαν» την Τσέλσι, στη …μάχη για τη συγκεκριμένη έκταση. Συγκεκριμένα, οι SP Setia και Sime Darby είναι, πλέον, οι κάτοχοι των 39 στρεμμάτων, τα οποία αγόρασαν έναντι 400 εκατ. λιρών. Συνολικά, έγιναν 15 προσφορές, χωρίς να γίνει γνωστό το ύψος αυτής της Τσέλσι.
ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣγια τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου