ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Για Τόσιτς γράφουν οι Σέρβοι

Για Τόσιτς γράφουν οι Σέρβοι

Ο Τύπος της Σερβίας εμπλέκει τον Ολυμπιακό με τον Σέρβο αμυντικό Ντούσκο Τόσιτς. Ο 27άχρονος αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός οπισθοφύλακας.
 
Συγκεκριμένα, υπογραμμίζεται πως ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος αναμένεται να είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, θα εξετάσει το ενδεχόμενο απόκτησης του 27άχρονου (19/1/1985) ποδοσφαιριστή.

Ο Τόσιτς είναι γνώριμος στον Ολυμπιακό, καθώς είχε τεθεί αντιμέτωπος με την πειραϊκή ομάδα ως ποδοσφαιριστής της Βέρντερ Βρέμης τη σεζόν 2007/08, στο Champions League, όπου οι ερυθρόλευκοι θριάμβευσαν δύο φορές επί των Γερμανών του Τόμας Σάαφ.

Ο Σέρβος αμυντικός, που έχει συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα έως το καλοκαίρι του 2013, αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός οπισθοφύλακας (τουλάχιστον στη συγκεκριμένη θέση έπαιξε τις περισσότερες φορές στη Βέρντερ Βρέμης), αλλά μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερός κεντρικός αμυντικός. Έχει ύψος 1.84.

Ο Τόσιτς, ο οποίος είναι έντεκα φορές διεθνής με την Εθνική Σερβίας και έχει ένα γκολ στο ενεργητικό του, άρχισε την καριέρα του από την ΟΦΚ Βελιγραδίου. Στη συνέχεια έπαιξε στις Σοσό (2006/07), Βέρντερ Βρέμης (2007-2010), Πόρτσμουθ (2010), Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς (2010) και Ερυθρό Αστέρα.

Στο πρώτο μισό της σεζόν 2011/12 αγωνίστηκε ως δανεικός στη Ρεάλ Μπέτις, αλλά δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του στην ισπανική ομάδα (μόλις μία συμμετοχή). Στο δεύτερο μισό επέστρεψε στον Ερυθρό Αστέρα, αν και ο δανεισμός του στην Μπέτις ήταν για δύο σεζόν (!), με τον οποίο είχε 16 συμμετοχές και 1 γκολ στο σερβικό Πρωτάθλημα.

Να σημειώσουμε πως ο βασικός αριστερός οπισθοφύλακας του Ολυμπιακού, Χοσέ Χολέμπας, έχει συμβόλαιο για μία ακόμα σεζόν. Η πειραϊκή ομάδα θέλει να τον κρατήσει, ο Χολέμπας επιθυμεί ένα καλύτερο συμβόλαιο και δεν αποκλείεται, αν δεν βρεθεί κοινός κώδικας επικοινωνίας, η μεταγραφή του "Γερμανού" σε άλλη ομάδα αυτό το καλοκαίρι θα είναι μονόδρομος...


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου