ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Στα υπόψιν και ο Μαυροειδής

Στα υπόψιν και ο Μαυροειδής

Στους παίκτες που αρέσουν στο προπονητικό-τιμ του Ολυμπιακού βρίσκεται ο ύψους 2.08 σέντερ της Μπιλμπάο, Δημήτρης Μαυροειδής. Τι συμβαίνει και τι ισχύει με τα υπόλοιπα "5άρια" των Πειραιωτών.
Ο Ολυμπιακός δεν έχει ξεκινήσει ακόμη τον σχεδιασμό του για την επόμενη σεζόν, αλλά το προπονητικό-τιμ των ερυθρολεύκων έχει ήδη ξεχωρίσει ορισμένους παίκτες, για τους οποίους έχει σχηματίσει θετική άποψη. Εκτός της περίπτωσης του Βασίλη Καββαδά, στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο εξετάζουν και εκείνη του 26χρονου (4/6/1985) σέντερ, Δημήτρη Μαυροειδή.
 
Όπως είναι κατανοητό, λοιπόν, το προπονητικό-τιμ των Πειραιωτών έχει κοιτάξει -κυρίως- περιπτώσεις ψηλών, έχοντας ως πρώτο του μέλημα όταν ξεκινήσει η μεταγραφική ενίσχυση των Πρωταθλητών Ευρώπης να δυναμώσουν στην θέση "5". Στην ονειρεμένη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε ο Ολυμπιακός διέθετε στο ρόστερ του τέσσερις σέντερ, όπως τους Κάιλ Χάινς, Τζόι Ντόρσεϊ, Λάζαρο Παπαδόπουλο και Ανδρέα Γλυνιαδάκη.

Ο μόνος σίγουρος που θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν θεωρείται ο Κάιλ Χάινς (έχει οψιόν στο συμβόλαιο του και θα ανανεωθεί), με τους ερυθρόλευκους να έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι απ' την προσφορά του στην ομάδα. Για τον Τζόι Ντόρσεϊ είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες παραμονής του, καθώς ναι μεν στον Ολυμπιακό είναι ευχαριστημένοι από την αγωνιστική του απόδοση, αλλά δείχνουν ενοχλημένοι με ορισμένες συμπεριφορές του.

Όσον αφορά τον "Λάζο", είναι γεγονός πως δεν έπεισε με την απόδοση του (σχεδόν απογοήτευσε) και θεωρείται δεδομένο πως θα αποχωρήσει. Και για τον Κρητικό σέντερ επίσης οι πιθανότητες παραμονής του είναι μοιρασμένες. Αν μείνει θα έχει και πάλι βοηθητικό ρόλο και το αν φύγει θα εξαρτηθεί με το αν βρουν οι Πειραιώτες μία καλύτερη λύση στην θέση του.

Στον Ολυμπιακό, λοιπόν, ψάχνουν και εξετάζουν λύσεις σέντερ, δίχως αυτό να σημαίνει πως θα προχωρήσουν τώρα σε κάποια μεταγραφική κίνηση, καθώς προέχει το να έρθουν σε συμφωνία με τον προπονητή Ντούσαν Ίβκοβιτς, κάτι το οποίο θεωρείται ως και το πιθανότερο σενάριο. Μία από τις περιπτώσεις που αρέσουν, πάντως, στους ερυθρόλευκους είναι και εκείνη του Δημήτρη Μαυροειδή. Ο Έλληνας σέντερ, ο οποίος κλήθηκε και στην προετοιμασία της Εθνική μας ομάδας ενόψει Προολυμπιακού τουρνουά, έχει συμβόλαιο με την Μπιλμπάο και για την επόμενη σεζόν, με το ετήσιο κασέ του να φτάνει κοντά στις 400.000 ευρώ.

Το μέλλον του, πάντως, στην ισπανική ομάδα κρίνεται αβέβαιο, καθώς είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την χώρα των Βάσκων. Και αυτό διότι η διοίκηση της Μπιλμπάο φέρεται διατεθειμένη να του κάνει μείωση στα χρήματα και στην περίπτωση που ο Έλληνας σέντερ δεν την δεχθεί τότε θα επιδιώξει να λύσει το συμβόλαιο της μαζί του. Αν αυτό γίνει πράξη, πάντως, τότε θα... ανοίξει ο δρόμος για τον Ολυμπιακό ώστε να έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη εφόσον το επιδιώξει.  Ο Δημήτρης Μαυροειδής πριν πάει στην Μπιλμπάο αγωνιζόταν στο Μαρούσι και στην σεζόν που πέρασε στην Ευρωλίγκα είχε μέσο όρο 4.6 πόντους και 3.5 ριμπάουντ σε 13 λεπτά συμμετοχής.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου