ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Τα ξένα ΜΜΕ για το Πολωνία - Ελλάδα

Τα ξένα ΜΜΕ για το Πολωνία - Ελλάδα

8/6/2012

Διαβάστε τι έγραψαν τα ξένα ΜΜΕ για το εναρκτήριο ματς του Euro μεταξύ της Ελλάδας και της Πολωνίας.
Η Εθνική μας σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι ήρθε ισόπαλη με 1-1 απέναντι στην οικοδέσποινα μαζί με την Ουκρανία, Πολωνία στην Βαρσοβία.
Τα ξένα ΜΜΕ αναφέρθηκαν στην αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με τους Πολωνούς και στάθηκαν στην μεγάλη προσπάθεια των διεθνών μας που επέστρεψαν μετά το 1-0, αλλά και το πέναλντι του Καραγκούνη που απέκρουσε ο Τίτον.
Η ισπανική "Marca" αναφέρει χαρακτηριστικά στον τίτλο της: "Έχασε πέναλντι ο Καραγκούνης και ο οικοδεσπότης έμεινε ζωντανός", ενώ η επίσης ισπανική "As" στάθηκε κυρίως στην μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος, γράφοντας: "Ελληνική περηφάνια!".

 Το Βρετανικό "goal" γράφει: "Άγρια πρεμιέρα", καθώς υπήρχαν δύο κόκκινες σε Παπασταθόπουλος, Στσέσνι, στον διεθνή μας μάλιστα δύο διαδοχικές κίτρινες και ακόμα δύο κάρτες παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
Από την πλευρά της η "Kicker" αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης έγραψε πώς: "η Ελλάδα αψήφησε την Πολωνία" για την επιστροφή της Εθνικής μετά το γκολ του Λεβαντόβσκι στο 17ο λεπτό του αγώνα.
Τέλος, η γαλλική "Equipe" είχε: "Για να ξεκινήσετε την παράνοια", καθώς στο εναρκτήριο παιχνίδι του Euro είχαμε τα πάντα. Γκολ, κάρτες, πέναλντι και εναλλαγές συναισθημάτων...

www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου