ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Οι εισηγήσεις του Ζαρντίμ και ο Μασάδο

Οι εισηγήσεις του Ζαρντίμ και ο Μασάδο

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα είναι ο τεχνικός του Ολυμπιακού για τα επόμενα δύο χρόνια και ο Βαγγέλης Μαρινάκης περιμένει τις μεταγραφικές εισηγήσεις του Πορτογάλου προπονητή, έχοντας στην αναμονή τον Πάολο Μασάδο.
Αφού λύθηκε το μυστήριο της διαδοχής του Ερνέστο Βαλβέρδε στον ερυθρόλευκο πάγκο, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ καλείται τώρα να αξιολογήσει το υπάρχον ρόστερ της ομάδας και να αποφασίσει που χρειάζεται ενίσχυση.
 
Ο Ολυμπιακός είχε ήδη αποκτήσει τους Σιόβα - Βλαχοδήμο - Ντιελνά (και πιο νωρίς τον Τάτο) πριν την πρόσληψη του 38χρονου τεχνικού, με τους ερυθρόλευκους να παγώνουν κάθε μεταγραφική εξέλιξη μέχρι την οριστική πρόσληψη του νέου προπονητή.

Πλέον έγινε γνωστό πως αυτός θα είναι ο Ζαρντίμ για τα επόμενα δύο χρόνια και τώρα όλα τα μεταγραφικά "πάρε - δώσε" θα γίνονται σύμφωνα και με τη δική του άποψη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα περιμένει τον Πορτογάλο κόουτς να κάνει μια εκτίμηση των ποδοσφαιριστών που έχει στην διάθεση του (θα υπάρξει και η σχετική ενημέρωση από τον Ερνέστο Βαλβέρδε μέσω έκθεσης) και να αποφανθεί που χρειάζεται να ενισχυθεί ποιοτικά (ή ενδεχομένως και ποσοτικά) η ομάδα.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει διαμηνύσει στον Ζαρντίμ πως εφόσον το επιθυμεί και ο ίδιος, έχει "σταντ μπάι" τον Πάολο Μασάδο, τον Πορτογάλο μέσο της Τουλούζ, ο οποίος μπορεί να αποκτηθεί άμεσα.

Παράλληλα ο νέος τεχνικός των ερυθρολεύκων είναι πιθανό να εισηγηθεί την απόκτηση κάποιου ή κάποιων ποδοσφαιριστών με τους οποίους συνεργάστηκε στην Μπράγκα, ανάλογα με την θέση που πιστεύει ότι χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα.

Τέτοιες περιπτώσεις θα μπορούσε να είναι οι Έλντερ Μπαρμπόσα (25 ετών, ακραίος μεσοεπιθετικός), Κουστόντιο Κάστρο (29 ετών, ανασταλτικός μέσος) και Μάρτσιο Μοσορό (29 ετών, κεντρικός μέσος με επιθετικές αρετές), τρεις από τους αγαπημένους παίκτες του Ζαρντίμ στην πρώην ομάδα του.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου