ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Οι πιθανές 11άδες του Euro 2012

Οι πιθανές 11άδες του Euro 2012

8/6/2012

Με την βοήθεια του Zonal Marking σας παρουσιάζουμε γραφήματα με τις πιθανές 11άδες και την παράταξη των 16 ομάδων του Euro 2012

Βέβαια από την πλευρά μας θα κάνουμε κάποιες παρατηρήσεις, συγκεκριμένα για τις Ρωσία, Ελλάδα και Τσεχία, ενώ θα εξηγήσουμε γιατί η Ιταλία πιθανότατα θα αλλάξει σύστημα.
Παρακάτω λοιπόν θα δείτε γραφήματα και για τις 16 ομάδες για πως αναμένεται να αγωνιστούν τουλάχιστον στην πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης.
Παρατηρήσεις για Ρωσία, Τσεχία και Ελλάδα
Στην Ρωσία καταρχάς υπάρχει στο γράφημα ο Μαλαφέεβ, αλλά ο Ακινφέεβ είναι ο βασικός τερματοφύλακας, απλά ίσως χάσει το πρώτα ματς λόγω τραυματισμού, ενώ στην Ελλάδα αντί του Σαλπιγγίδη μάλλον θα ξεκινήσει ο Νίνης και αντί του Σηφάκη ο Χαλκιάς.
Στην Τσεχία η εικόνα είναι θολή, καθώς αναφέρεται η 11άδα στο τελευταίο φιλικό, αλλά δεν είναι δεδομένο ότι θα ξεκινήσει κόντρα στην Ρωσία ακριβώς έτσι, με τους Σίβοκ και Κάντλετς που εμφανίζονται ως στόπερ, να μην αποκλείεται να παίξουν ως δεξί και αριστερό μπακ αντίστοιχα.
Αλλάζει σύστημα η Ιταλία
Η Ιταλία εμφανίζεται στο γράφημα με σύστημα 4-4-2. Έτσι έπαιξε στο τελευταίο φιλικό με την Ρωσία και έχασε 0-3, με το Πραντέλι να σκέφτεται να παίξει με 3-5-2.
Ο Μπουφόν θα είναι τέρμα, αμυντική τριάδα οι Ογκμπόνα, Κιελίνι και Ντε Ρόσι (βγαίνει εκτός ο Μπονούτσι και ο Ντε Ρόσι γυρίζει πίσω).
Μπακ-χαφ ο Μάτζο δεξιά και ο Μπαλτζαρέτι αριστερά. Στο κέντρο Πίρλο, Μαρκίζιο και Νοτσερίνο (αντί του Ντε Ρόσι που γύρισε στην άμυνα). Στην κορυφή ο Μπαλοτέλι και θα μείνει εκτός ένας από τους Κασάνο και Μοντολίβο.

ΠΟΛΩΝΙΑ


 

ΕΛΛΑΔΑ


*πιθανότατα ο Νίνης αντί Σαλπιγγίδη και ο Χαλκιάς αντί του Σηφάκη...

ΡΩΣΙΑ


*βασικός τερματοφύλακας είναι ο Ακινφέεβ, αλλά έχει ένα πρόβλημα τραυματισμού, έτσι αν δεν το ξεπεράσει θα παίξει ο Μαλαφέεβ...

ΤΣΕΧΙΑ


 

ΟΛΛΑΝΔΙΑ


 

ΔΑΝΙΑ


 

ΓΕΡΜΑΝΙΑ


 

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ


 

ΙΣΠΑΝΙΑ


 

ΙΤΑΛΙΑ


*πάει για 3-5-2 με Μπουφόν, Ογκμπόνα, Κιελίνι, Ντε Ρόσι, Μάτζο, Μπαλτζαρέτι, Πίρλο, Νοτσερίνο, Μαρκίζιο, Κασάνο (ή Μοντολίβο), Μπαλοτέλι

ΙΡΛΑΝΔΙΑ


 

ΚΡΟΑΤΙΑ


 

ΟΥΚΡΑΝΙΑ


 

ΣΟΥΗΔΙΑ


 

ΑΓΓΛΙΑ


*ο Ρούνεϊ είναι τιμωρημένος στα δύο πρώτα ματς...

ΓΑΛΛΙΑ


 *αν ο Μ'Βιλά είναι έτοιμος θα είναι στην 11άδα...

www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου