ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

ΜΠΑΣΟΝΓΚ Η ΜΟΝΑΚΟ ΚΑΙ ΛΙΛ Ο ΜΑΡΒΙΝ

6/6/2012

Βλέπει Μπασόνγκ ο Ρανιέρι

Βλέπει Μπασόνγκ ο Ρανιέρι

Τον Σεμπαστιάν Μπασόνγκ θέλει να φέρει στο Μονακό ο Κλαούντιο Ρανιέρι. Ο αμυντικός της Τότεναμ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του νέου τεχνικού της γαλλικής ομάδας και οι εξελίξεις αναμένονται το επόμενο διάστημα.

Ο Ιταλός προπονητής που προσλήφθηκε στην ομάδα του πριγκηπάτου έναντι αδράς αμοιβής προκειμένου να την επαναφέρει στην 1η κατηγορία της Γαλλίας, έχει θέσει μεγαλεπήβολους μεταγραφικούς στόχους για να επιτύχει στην αποστολή του.

Πρώτος από αυτούς είναι ο 25χρονος αμυντικός, ο οποίος αν καταλήξει στους Μονεγάσκους δεν αποκλείεται να έχει συμπαίκτη του τον Γιώργο Τζαβέλλα που αγωνίστηκε φέτος εκεί ως δανεικός από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο ποδοσφαιριστής των «Spurs» που πέρασε το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν ως δανεικός στη Γουλβς, δεν υπολογίζεται πλέον στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και βλέπει το ενδιαφέρον της Μονακό σαν μια ευκαιρία να επαναφέρει σε ανοδική τροχιά την καριέρα του.

Ο Μπασόνγκ, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2009 από την Τότεναμ έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ, έχει συμβόλαιο δύο χρόνων ακόμα με την ομάδα του Λονδίνου.


Έδειξε... Λιλ ο Μάρβιν


Έδειξε... Λιλ ο Μάρβιν

Την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στη Λιλ γνωστοποίησε ο Μάρτιν Μάρβιν, μετά το ματς της Γαλλίας με την Εσθονία. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα γαλλικά MME, έως την Πέμπτη αναμένεται να έχουν ρυθμιστεί και οι τελευταίες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του 24χρονου μέσου της Σοσό.

«Έχω κάνει την επιλογή μου και θέλω να ολοκληρωθεί γρήγορα η μεταγραφή. Θα μπορούσε να γίνει κατά τη διάρκεια του Euro, αλλά θα είναι καλύτερα να γίνει σύντομα. Θέλω να είμαι 100% συγκεντρωμένος στη διοργάνωση. Έκανα αυτή την επιλογή γιατί θεωρώ ότι είναι η καλύτερη για την εξέλιξή μου», δήλωσε ο Γάλλος διεθνής.

Με τη μεταγραφή του στη Λιλ, ο Μάρβιν θα κληθεί να καλύψει το κενό που άφησε ο Αζάρ, ο οποίος πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε από την Τσέλσι. Υπενθυμίζεται ότι για τον παίκτη είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες με τα ονόματα των Άρσεναλ, Τότεναμ και Ντόρτμουντ να ξεχωρίζουν.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου