ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Πριμερα Ντιβιζιον...Τα ποδοσφαιρικα νεα της Ισπανιας!!!

Ο Αλμπα η πρωτη,δεν ασχολειται ο Ινιεστα,τον θελουν και οι δυο

5/7/2012




Την πρώτη μεταγραφή της Μπαρτσελόνα για την σεζόν 2012-13 αποτελεί και επίσημα από το μεσημέρι της Πέμπτη ο Ζόρντι Άλμπα. Ο 23χρονος μπακ βρέθηκε στα γραφεία των «μπλαουγκράνα», υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο (μέχρι το καλοκαίρι του 2017) και ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα του συλλόγου. Η ρήτρα του συμβολαίου του ορίστηκε στα 90 εκατομμύρια ευρώ.

Τις έντονες κριτικές που δέχτηκε η Ισπανία για τον τρόπο που αγωνίστηκε στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας κατά τη διάρκεια του Euro 2012, απάντησε ο Αντρές Ινιέστα. Ο 28χρονος μέσος δεν θέλησε να σχολιάσει τα όσα είχε δηλώσει ο Ζοσέ Μουρίνιο στην αρχή της διοργάνωσης, τονίζοντας πως κάτι τέτοιο θα ήταν χάσιμο χρόνου.

Ήταν να μην ανακοινώσει ότι το μέλλον του δεν είναι στην Άρσεναλ… Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα, χωρίς να το σκεφθούν και πολύ άρχισαν να ετοιμάζονται για τη μάχη της απόκτησης του Ρόμπι Φαν Πέρσι με τα ισπανικά δημοσιεύματα να θεωρούν δεδομένη την πρόθεσή του να καλύψουν το ποσό των περίπου 25 εκατομμυρίων ευρώ που φέρεται να ζητά η Άρσεναλ για να αφήσει τον Ολλανδό άσο να φύγει.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου