ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Μπουντεσλιγκα...Τα νεα του Γερμανικου ποδοσφαιρου!!!

Επιστροφη στο "χορταρι",στο "φρεσκο" ο Μπρενο,για παντα στην Γκλαντμπαχ

4/7/2012





Στις επάλξεις μετά από διακοπές 53 ημερών επέστρεψαν οι παίκτες της Ντόρτμουντ. Οι πρωταθλητές και Κυπελλούχοι Γερμανίας άρχισαν την προετοιμασία για τη νέα σεζόν παρά τις απουσίες των διεθνών. «Χθες είδα και πάλι στην τηλεόραση την περσινή πορεία μας και τότε αντιλήφθηκα ότι είμαστε πρωταθλητές», τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Γιούργκεν Κλοπ, θέτοντας σαν στόχο πέρα από τη διατήρηση των σκήπτρων εντός των τειχών, μία καλύτερη πορεία στο Champions League.

Ποινή φυλάκισης τριών ετών και εννέα μηνών χωρίς αναστολή επιβλήθηκε από γερμανικό δικαστήριο στον Μπρένο! Ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου κρίθηκε ένοχος για εμπρησμό της βίλας που του είχε διαθέσει ο γερμανικός σύλλογος το Σεπτέμβριο του 2011, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή της οικογένειάς του, αλλά και γειτόνων. Ο εισαγγελέας είχε εισηγηθεί τη φυλάκιση του Μπρένο για πεντέμισι χρόνια.

Νέο πενταετές συμβόλαιο με τη Γκλάντμπαχ υπέγραψε ο Λουσιάν Φαβρ. Ο 54χρονος προπονητής επιβραβεύτηκε για το έργο του τη φετινή σεζόν, καθώς οδήγησε την ομάδα στο Champions League. Είχε αναλάβει την Μπορούσια το Φεβρουάριο του 2011 και αφού εξασφάλισε τη σωτηρία της ομάδας, φέτος παρουσίασε ένα σύνολο που έφτασε ακόμη και να διεκδικεί τον τίτλο από Ντόρτμουντ και Μπάγερν

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου