ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Και ειχα μια σκασιλα....για τον Σχορτσιανιτη αλλα και για οποιον αλλον λαχει...ο ΘΡΥΛΟΣ πανω απολα και ολους...

Και ειχα μια σκασιλα....για τον Σχορτσιανιτη αλλα και για οποιον αλλον λαχει...ο ΘΡΥΛΟΣ πανω απολα και ολους...

4/7/2012

Ετσι ακριβως μαγκες...οπως το διαβασατε, ειχα μια σκασιλα αν καταληξει στον βαζελα ο Σχορτσιανιτης, οπως ακομα και για τον Μπουρουση που εχει ακουστει, εμενα ενα με ενδιαφερει να γινει η σωστη επιλογη προπονητη και παικτων απο την διοικηση της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για να συνεχισει ο ΘΡΥΛΟΣ την μεγαλειωδη πορεια του που μολις ξεκινησε, ναι οπως καταλαβατε, μολις ξεκινησε...ας μην ξεχναμε ουτε εμεις αλλα ουτε και η διοικηση πανω απολα οτι εχουμε να ισοφαρισουμε και να προσπερασουμε στα πρωταθληματα Ελλαδος και Ευρωπης τον βαζελα που τα περισσοτερα απο τα χροονια που τα κατακτουσε ηταν στημενα και βρωμικα ακομα και οταν παρατηθηκε το τμημα μπασκετ αμεσως μετα την κατακτηση του triple crown απο τον Ολυμπιακο.

Εχουμε λοιπον πορεια μπροστα μας και αυτο πρεπει να το αντιληφθει πρωτα απο ολα η διοικηση μας  και να πραξει αναλογα..δεν θα κατσουμε εμεις αυτην την φορα με σταυρωμενα χερια να παρακολουθουμε να σφαζουν την οαμαδα ειτε ειναι ενισχυμενη σωστα ειτε οχι...αν δεν μας παιξουν σωστα και τιμια δεν θα παιξουν και καθολου μπασκετ...αυτο να το βαλουν καλα στο μυαλο τους ολοι, και οταν λεμε ολοι εννοουμε ολοι...

Ειμαστε ολοι σε αναμονη να δουμε τις επομενες κινησεις απο την διοικηση μας, και οπως ξερουμε ολοι καλα, θα ειμαστε διπλα τους και σε αυτους και στην ομαδα....

και αλλη φορα να μαθουμε να μην ηρωοποιουμε κανεναν παικτη....ολοι ειναι απλα επαγγελματιες και οχι οπαδοι οπως εμεις, εμεις πληρωνουμε και αυτοι πληρωνονται...αυτο μονο φτανει, τον περιμενα με να ερθει στα ισια του , τον περιμεναμε να αδυνατισει τον εστειλε και η ομαδα σε ειδικο κεντρο να σταματησει να τρωει, γιατροι εξοδα, και το αποτελεσμα? τιποτε....ουτε προσφερε τα αναμενομενα και τωρα θα ειναι και αντιπαλος, δεν μας νοιαζει ειλικρινα, απλα δεν μπορω να μου πουλανε Ολυμπιακοφροσυνη αυτοι που πληρωνονται....

Αυτα.....

Φοράει τα πράσινα ο Σχορτσανίτης! 

4/7/2012

Φοράει τα πράσινα ο Σχορτσανίτης!
Μπορεί οι φήμες για ραντεβού Παναθηναϊκού-Σοφοκλή Σχορτσανίτη στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ το πρωί της Τετάρτης (04/07) να διαψεύστηκαν, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι δύο πλευρές δεν έχουν έρθει σε συμφωνία για τα επόμενα τρία χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες του www.sport-fm.gr, ο διεθνής σέντερ θα αποτελέσει σύντομα προσθήκη στο ρόστερ των κυπελλούχων Ελλάδας, οι οποίοι περιμένουν παράλληλα να ξεκαθαρίσει το τοπίο με Μπατίστ και Βουγιούκα.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι δύο παίκτες πολύ δύσκολα θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τους «πράσινους», αφού έχουν στα χέρια τους καλύτερες οικονομικά προτάσεις από Ρεάλ Μαδρίτης και Ούνιξ Καζάν αντίστοιχα.

Οι τελικές συζητήσεις για το τι μέλει γενέσθαι με τους δύο παίκτες θα γίνουν άμεσα και εφόσον αποτελέσουν επίσημα παρελθόν –εκτός αν γίνει η έκπληξη της τελευταίας στιγμής- τότε η «πράσινη» ΚΑΕ θα μπει στη τελική ευθεία για την ενεργοποίηση της προφορικής συμφωνίας που έχει με τον πρώην σέντερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, που ως γνωστό, βρέθηκε μία ανάσα από το ΟΑΚΑ και πριν από δύο χρόνια.

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς όμως, επέλεξε τη τελευταία στιγμή τον Άλεξ Μάριτς και έτσι ο διαφαινόμενος «γάμος» δεν πραγματοποιήθηκε.

Αυτό που απομένει να πλέον η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών που δεν αποκλείεται να βγει ακόμα και μέσα στην ημέρα.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου