ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Έβγαλε μάτια ο Διαμαντάκος!

Έβγαλε μάτια ο Διαμαντάκος!

Η Εθνική Νέων επιβλήθηκε 4-1 της Εσθονίας για την 2η αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19 και ουσιαστικά έκλεισε θέση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει του χρόνου στην Τουρκία. Εκπληκτική απόδοση είχε ο Διαμαντάκος, που πέτυχε δύο γκολ και έδωσε την ασίστ για το δεύτερο!
Η ομάδα του Κώστα Τσάνα ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις της στο Euro U-19, χάνοντας με 2-1 από την Ισπανία, όμως στη 2η αγωνιστική ήταν καταιγιστική και με το εντυπωσιακό 4-1 επί της διοργανώτριας Εσθονίας επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί που την συνόδευε πριν την αναμέτρηση.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Εθνική ήταν ο Δημήτρης Διαμαντάκος! Ο επιθετικός του Ολυμπιακού έκανε ότι ήθελε στην αντίπαλη άμυνα, καθώς πέτυχε δύο πολύ όμορφα γκολ (το τρίτο και το τέταρτο), ενώ ήταν και ο δημιουργός του δεύτερου τέρματος, βγάζοντας εξαιρετική ασίστ για τον Φουρλάνο.

Το πρώτο τέρμα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πέτυχε ο Κατίδης, ενώ για τους Εσθονούς σκόραρε ο Λεγκέν στο 91'.

Με τη νίκη αυτή, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα εξασφάλισε ουσιαστικά την τρίτη θέση στον όμιλο, κάτι που σημαίνει πως θα δηλώσει "παρών" (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, νίκη δηλαδή της Εσθονίας επί της Ισπανίας την 3η αγωνιστική) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει το 2013 στα γήπεδα της Τουρκίας.

Στην αναμέτρηση αγωνίστηκαν σαν αλλαγή και άλλοι δύο παίκτες του Ολυμπιακού, οι Λυκογιάννης και Ρουγκάλας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Εσθονία: Γκούρνικ, Κούκεμπαλ, Ίνγκερμαν, Μετς, Πικ, Κλέμερ, Άνιερ, Ράουντσεπ, Λέπιστου (53' Ράτελ), Λούιγκεντ, Κάσε (46' Γκαβρίλοφ).

Ελλάδα: Καπίνο, Μαρινάκης (46' Λυκογιάννης), Σταφυλίδης, Μπουγαΐδης, Μπάλλας, Μαυρίας, Φουρλάνος (69' Μπακασέτας), Διαμαντάκος, Κατίδης, Γιαννιώτας, Κουρμπέλης.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου