ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Γίνεται «ερυθρόλευκος» ο Ρουίς

Γίνεται «ερυθρόλευκος» ο Ρουίς 

5/7/2012

Γίνεται «ερυθρόλευκος» ο Ρουίς
Την έκτη του μεταγραφή είναι έτοιμος να ανακοινώσει ο Ολυμπιακός. Ο Άλαν Ρουίς θα φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα και αυτό θα επισημοποιηθεί σήμερα, εκτός απροόπτου. Ο εκπρόσωπος του νεαρού μεσοεπιθετικού, Φερνάντο Κοσεντίνο, βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και έχει οριστεί συνάντηση με τον Γιάννη Βρέντζο προκειμένου να «κλείσει» και τυπικά το θέμα της μεταγραφής. Στις 13:00 παρουσιάζονται τα νέα αποκτήματα των Πειραιωτών.

Ο Άλαν Ρουίς δεν ταξίδεψε στην Ελλάδα μαζί με τον μάνατζερ του αλλά κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει άμεσα αφού μόλις πέσουν οι υπογραφές θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο. Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να ακούστηκε έντονα πως ενδιαφέρονται για τον Ρουίς ομάδες από την Ιταλία αλλά ο ίδιος προτιμά Ελλάδα και Ολυμπιακό.

Αναφορικά με τα υπόλοιπα μεταγραφικά, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ξεκαθάρισε πως επιθυμεί να δει πρώτα το ρόστερ και έπειτα να τσεκάρει αν θα πρέπει να γίνουν προσθήκες.

Τέλος, σήμερα θα παρουσιαστούν τα νέα αποκτήματα της ομάδας στις 13:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η νέα χρυσή γενιά της ομάδας, όπως την παρουσιάζουν και από τον Ολυμπιακό. Έτσι, το «παρών» θα δώσουν σήμερα οι Ανδρέας Τάτος, Γιάννης Ζαραδούκας (είχαν αποκτηθεί από πέρυσι, αλλά είχαν δοθεί δανεικοί), Δημήτρης Σιόβας, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Κώστας Μανωλάς και Ανδρέας Γιαννιώτης. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό της μέρας ωστόσο είναι πως η παρουσίαση θα γίνει στα ισπανικά πρότυπα. Δηλαδή όπως ακριβώς παρουσιάζονται οι παίκτες στην Ισπανία. Θα βγουν στο γήπεδο με τη φανέλα της ομάδας και θα φωτογραφηθούν ως παίκτες του Ολυμπιακού.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου