ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ SUPER LEAGUE


ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ SUPER LEAGUE
4/7/2012

«Κολλημένα» τα διαρκείας

Η πορεία των πωλήσεων των εισιτηρίων διαρκείας κάθε άλλο παρά ενθαρρυντική είναι το τελευταίο διάστημα και στην ΠΑΕ ΑΕΚ περιμένουν με αγωνία ένα σημάδι ότι έρχονται ...καλύτερες μέρες, με μεγαλύτερη και μαζικότερη ανταπόκριση από την πλευρά του κόσμου.
«Κολλημένα» τα διαρκείας
Ωστόσο, μέχρι στιγμής αυτό το σημάδι δεν έρχεται. Για ακόμη μια φορά το κλείσιμο των σημείων πώλησης των διαρκείας δεν έφερε... καλά μαντάτα, αφού κατά τη διάρκεια της μέρας διατέθηκαν μόλις 240 «κάρτες». Πλέον, ο προβληματισμός των ανθρώπων της ΑΕΚ γίνεται όλο και πιο έντονος, αφού -όπως έχουμε ξαναγράψει- έπειτα από την σημαντική μείωση στις τιμές των διαρκείας, ο στόχος που έπρεπε να «πιάσει» η ΠΑΕ ΑΕΚ για να καταφέρει να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της ήταν να πουλάει περισσότερα από 1.000 «κάρτες» τη μέρα. Στόχο τον οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει καν πλησιάσει...
ΠΗΓΗ: aek365.gr

Τα πράσινα φιλικά στην Αυστρία


Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τέσσερα φιλικά παιχνίδια κατά την δεκαήμερη παραμονή της ομάδας στο Σάλτσμπουργκ. Άιντραχτ Μπράουνσβάιγκ, Κράσνονταρ, Αλ Σαντ και Φορτούνα οι αντίπαλοι.
Στις 9 Ιουλίου (13:05) η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει για το Salzburg, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Κατά την διάρκεια της παραμονής της στην Αυστρία, η ομάδα θα δώσει τους ακόλουθους τέσσερις φιλικούς αγώνες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου