ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Πρόβλημα με Μανωλά

Πρόβλημα με Μανωλά 

7/7/2012

Πρόβλημα με Μανωλά
Μία μικρή ενόχληση στο δεξί γόνατο αισθάνθηκε ο Κώστας Μανωλάς κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για τη νέα σεζόν. Οι Πειραιώτες δεν ανησυχούν για την κατάσταση του νεαρού αμυντικού, ενώ ο Χρήστος Θέος θα τον εξετάσει για να διαπιστώσει το ακριβές πρόβλημά του.

Την ίδια ώρα, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Κέβιν Μιραλάς επί ελληνικού εδάφους συνεχίζουν τις φυσιοθεραπείες τους. Ο Βέλγος επιθετικός αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Λεονάρντο Ζαρντίμ σε δύο με τρεις εβδομάδες.

Στη σημερινή προπόνηση οι νταμπλούχοι Ελλάδας άρχισαν με ελαφρύ τρέξιμο και διατάσεις, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν στη συνέχεια σε ζευγάρια και άρχισαν να δουλεύουν τις πάσες τους. Στη συνέχεια, έκαναν σπριντάκια και εν γένει ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Από την πλευρά τους, οι τερματοφύλακες του Ολυμπιακού, Κάρολ, Μέγιερι, Γιαννιώτης και Δασκαλάκης, βρίσκονταν στο διπλανό γήπεδο και έκαναν το δικό τους πρόγραμμα, υπό τις οδηγίες του Αλεξούδη και του Πιρές.

Στη συνέχεια, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Οι μεν δούλεψαν στα τελειώματα των φάσεων, αφού πρώτα άλλαζαν γρήγορα την μπάλα. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Μέγιερι και ο Κάρολ. Οι υπόλοιποι, έκαναν ασκήσεις κατοχής της μπάλας, ενώ ατομικά δούλευε, εκείνη την ώρα, ο Γιάννης Ζαραδούκας. Μετά έγινε το αντίθετο.

Ακολούθως, οι παίκτες χωρίστηκαν ξανά σε δύο γκρουπ. Το ένα έπαιξε δίτερμα σε μικρό χώρο, με γρήγορες πάσες και προσπάθεια από τους αμυνόμενους να κλέψουν την μπάλα. Το άλλο γκρουπ δούλεψε πάνω στο τελείωμα των φάσεων, με παράλληλες μπαλιές και σέντρες, από αριστερά και δεξιά. Τα γκρουπ εναλλάχθηκαν στην εκτέλεση των ασκήσεων.

Μετά ακολούθησε οικογενειακό διπλό, σε χώρο λίγο μεγαλύτερο του μισού γηπέδου. Χωρίστηκαν σε «μπλε» και «κόκκινους», με τους δεύτερους να προηγούνται έπειτα από φάουλ-σέντρα του Φουστέρ και κεφαλιά του Σιόβα. Ο Ράφικ Τζιμπούρ με πολύ δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για την ομάδα των «κόκκινων».

Στη μία ομάδα έπαιξαν οι Μέγιερι, Καραγκούνης, Ποτουρίδης, Μανωλάς, Χαβίτο, Γκουλάν, Τάτος, Αμπντούν, Ντιόγκο, Ιμπαγάσα και Πάντελιτς («μπλε») και στην άλλη οι Κάρολ, Φέισα, Ντιελνά, Φουστέρ, Σουμπίνιο, Παπάζογλου, Μοντέστο, Φέισα, Βλαχοδήμος και Τζιμπούρ.

Η επόμενη προπόνηση της ομάδας έχει προγραμματιστεί για αύριο το πρωί στις 09:30 τοπική ώρα.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου