ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Δεν υπάρχουν προχωρημένες επαφές με Γιάνκοβιτς

Δεν υπάρχουν προχωρημένες επαφές με Γιάνκοβιτς

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς δεν είναι ένα βήμα πριν από τον Ολυμπιακό, ούτε έχουν υπάρξει προχωρημένες επαφές. Έχει γίνει απλά μία διερευνητική κουβέντα. Είναι ελεύθερος πάντως ο παίκτης.
Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, βρίσκεται όντως στην ερυθρόλευκη λίστα της διοίκησης με τους παίκτες οι οποίοι αρέσουν στην πειραϊκή ΚΑΕ. Όπως υπάρχει καλή άποψη για τους Δημήτρη Μαυροειδή και Βασίλη Καββαδά, έτσι έχει σχηματιστεί και μία θετική εικόνα για τις δυνατότητες του 22χρονου σμολ-φόργουορντ.
 
Είναι γεγονός πως ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς άλλαξε πρόσφατα ατζέντη, καθώς πλέον τον εκπροσωπεί ο μάνατζερ των Πρίντεζη-Χάινς, Γιώργος Δημητρόπουλος. Πράγματι, επίσης, έχει γίνει μία πρώτη διερευνητική κουβέντα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και την πλευρά του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπάρχουν προχωρημένες επαφές, ούτε ο παίκτης βρίσκεται ένα βήμα πριν από την μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους.

Το αν θα προχωρήσει η μεταγραφή του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς στους Πειραιώτες θα έχει να κάνει και με το ποιος θα είναι ο νέος προπονητής, ο οποίος ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός. Διαφέρει, πάντως, η περίπτωση του από τους Μαυροειδή-Καββαδά, καθώς ο Ολυμπιακός έχει ήδη δύο "3άρια" (Παπανικολάου-Κέσελ), οπότε δεν "καίγεται" όπως για την θέση του σέντερ, καθώς εκεί έχει μείνει, ουσιαστικά, μοναχά με τον Κάιλ Χάινς. 

Επίσης, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς είναι ελεύθερος και δεν δεσμεύεται με κανέναν όρο ή συμβόλαιο με άλλη ομάδα, ούτε έχει θέμα με τον Πανιώνιο. Κανένα απολύτως. Οπότε μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα θέλει και ο Ολυμπιακός, αν το θελήσει, μπορεί να διαπραγματευτεί εκ νέου την μεταγραφή του 22χρονο φόργουορντ απευθείας με τον παίκτη.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου