ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Πρεμιερ Λιγκ...Ποδοσφαιρικα νεα απο Αγγλια!!!

Μουτινιο θελει η Γιουναιτεντ,επιασε δουλεια ο Ροτζερς,αλλαγες στην Τοτεναμ,διχασμος στην Αρσεναλ

6/7/2012




Επίσημη πρόταση κατέθεσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Ζοάο Μουτίνιο, όπως μεταδίδουν τα αγγλικά Μέσα. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αναζητεί έναν ικανό ποδοσφαιριστή για την μεσαία γραμμή της ομάδας και ο χαφ της Πόρτο θεωρείται ιδανική λύση.

Τα «ηνία» της Λίβερπουλ στο μεταγραφικό παζάρι κινεί ο Μπρένταν Ρότζερς, με τον νέο τεχνικό της ομάδας να αποκαλύπτει ότι χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης της διοίκησης. «Χτίζονται καλές σχέσεις και γερές βάσεις μεταξύ μας», το σχόλιο του 39χρονου προπονητή.

Τα πλάνα του σε μία σειρά προσπαθεί να βάλει ο Αντρέ Βίλας-Μπόας, όσον αφορά στο μεταγραφικό κομμάτι στην Τότεναμ. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναζητά τερματοφύλακα, με τον Τζακ Μπάτλαντ να αποτελεί το βασικό υποψήφιο, την ώρα που ο σύλλογος του Λονδίνου διαμηνύει προς κάθε κατεύθυνση ότι ο Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ παραχωρείται.

Οι μέτοχοι χωρισμένοι σε δύο «στρατόπεδα» και στη μέση ο Αρσέν Βενγκέρ με το επιτελείο του. Το «Emirates» έχει μετατραπεί σε …πεδίο μάχης μετά τη δημοσιοποίηση της απόφασης του Ρόμπιν Φαν Πέρσι να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του και ο Αλσατός τεχνικός ψάχνει τον αντικαταστάτη του. Φήμες και για αποχώρηση του Θίο Γουόλκοτ!

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου