ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

H πρασινη προπαγανδα καλα κρατει..



 H πρασινη προπαγανδα καλα κρατει..

6/7/2012 

 

 Ενα να ξερετε...εμας δεν μας νοιαζει που τον πηρατε τον ..μπουχεσα οπως τον αποκαλουσατε και τωρα μας τον παρουσιαζετε σαν...παικταρα..(που αν ειναι αληθινες βεβαια οι δηλωσεις του) που παραδεχεται οτι ετρωγε 20αρες στην μαπα απο τον Μπατιστ..ωραια αυτοπεποιθηση εχει...εμεις λεμε αυτο και κλεινουμε και να τον χαιρεστε...ας φροντιζε να μην ετρωγε 40 χαμπουργκερ τη μερα να μην ετρωγε τις 20αρες στη μαπα...και στην τελικη αφου επιλεξατε καποιον τετοιον παικταρα ...καλοριζικος...

Σόφο: "Εφαγα τις 20άρες από τον Μάικ στη μάπα μου και ...έστρωσα"!

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης θέλει να μοιάσει στον Μάικ Μπατίστ και περιμένει με αγωνία την υποδοχή από τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Τι λέει για Γιαννακόπουλους.
Σόφο: "Εφαγα τις 20άρες από τον Μάικ στη μάπα μου και ...έστρωσα"!
Διαβάστε τα σημαντικότερα αποσπάσματα των όσων είπε ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης σε συνέντευξή του στην "Πράσινη":
"Έχουμε καταλάβει όλοι ότι έχουμε μπροστά μας μια ευκαιρία να γίνουμε όλοι μάγκες. Με απλά λόγια έχουμε μια χρονιά μπροστά μας που ή θα μας πλακώσουν όλοι στο ξύλο, ή θα καταφέρουμε να γίνουμε μάγκες όλοι μαζί. Έχω ένα τεράστιο κίνητρο μπροστά μου να πάρω το πρωτάθλημα και γι αυτό θα δώσω τα πάντα", τονίζει αρχικά και αναφερόμενος στον τρόπο που τον πλησίασαν οι πράσινοι επισημαίνει:
"Ο τρόπος που με πλησίασαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ήταν μοναδικός. Με κέρδισε αμέσως. Τόσο ο κύριος Γιαννακόπουλος, όσο και οι υπόλοιποι. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με «αγκάλιασαν» χωρίς όμως να περάσουν την λεπτή γραμμή των ισορροπιών. Δεν ήταν στημένοι".
Για τις πρώτες του ώρες σαν παίκτης του Παναθηναϊκού:
"Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νέα σελίδα της καριέρας μου. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι μέλος της. Υπάρχει μια τεράστια πρόκληση μπροστά μου. Υπάρχει μια καινούρια διοίκηση στον Παναθηναϊκό, που επιχειρεί ένα καινούριο ξεκίνημα και πρέπει να την βοηθήσουμε όλοι. Οι καινούριοι παράγοντες στην ομάδα έχουν ένα πολύ δύσκολο έργο. Θα πρέπει να διατηρήσουν τον Παναθηναϊκό στον δρόμο των επιτυχιών, όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια. Μ αρέσει πολύ που είμαι σε αυτήν την καινούρια προσπάθεια, που είμαι μέλος αυτής της προσπάθειας.
Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι δεν υπάρχει καμία ανησυχία. Και είναι αυτό που μου έλεγε η γυναίκα μου. Ότι δεν έχω κανένα λόγο να ανησυχώ για τίποτα. Η απόφαση που πήρα είναι απόλυτα συνειδητή, είναι η καλύτερη δυνατή και δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω. Πρέπει όλοι μαζί να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα αλλά και για τον κόσμο που την υποστηρίζει. Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και είναι σίγουρο ότι ο κάθε παίκτης θα ήθελε να παίξει σε αυτή".
Για το τι ήταν αυτό που τον έκανε τελικά να ξεπεράσει τα όποια άγχη και να πει το μεγάλο "ναι" στον Παναθηναϊκό:
"Είναι αλήθεια ότι από την αρχή ο κύριος Γιαννακόπουλος αλλά και όλοι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με είχαν καθησυχάσει για τα πάντα. Πως δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα και αν υπάρξει θα διορθωθεί. Την ώρα που μιλάγαμε χτυπάει το τηλέφωνό μου, δεν απαντώ. Ξαναχτυπάει βλέπω τον αριθμό, δεν τον γνωρίζω πατάω άκυρο… Χτυπάει και τρίτη φορά. Ο Αλβέρτης".
Σόφο: Γεια σου Φράγκι, τι γίνεται;
Φράγκι: Καλά, εσύ; Τι θα κάνουμε;
Σόφο: Τι να κάνουμε; Καλά είμαστε!
Φράγκι: Τι θα κάνουμε; Θα περάσουμε καλά;
Σόφο: Το σκέφτομαι…
Φράγκι: Τι σκέφτεσαι; Τι πρόβλημα έχεις; Με τον κόσμο; Να μην έχεις κανένα θέμα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Να έρθεις στον Παναθηναϊκό. Είμαστε όλοι αγαπημένοι . Ο Δημήτρης σ αγαπάει και το ξέρεις, εγώ σ αγαπάω από μικρό παιδί. Θα είμαστε καλά μαζί, θα ξεκινήσουμε κάτι καινούριο και θα γίνουμε όλοι μάγκες.
Για το πώς αισθάνεται που θα είναι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του Παναθηναϊκού της νέας εποχής:
"Από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Σε καμία περίπτωση δεν θα πω ότι φοβάμαι. Υπάρχει ανησυχία σε κάποια θέματα, αλλά είμαι περήφανος που είμαι στον Παναθηναϊκό. Και δεν το λέω για να καλοπιάσω κανέναν. Το πιστεύω. Και είμαι περήφανος που η ομάδα με επέλεξε. Σημαίνει ότι με πιστεύει.
Τώρα, βέβαια μπορεί την πρώτη ημέρα να με βρίσουν οι μισοί… όλα είναι στο πρόγραμμα και πρέπει να το αντιμετωπίσω. Εγώ θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό και να στηρίξω την απόφασή μου. Και για εμένα και για τον Παναθηναϊκό και για την οικογένειά μου. Ξέρω καλά πως πάντα υπήρχε μια σκιά γύρω από το όνομά μου".
Για το γεγονός ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του Δημήτρη Διαμαντίδη:
"Είναι πολύ σημαντικό που θα είμαι και πάλι μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Είναι πολύ ωραίο για εμένα που θα είμαστε και πάλι μαζί. Ο Δημήτρης με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στην καριέρα μου, ειδικά στο ξεκίνημά μου".
Για τον Μάικ Μπατίστ:
"Ο Μάικ είναι ένας φοβερός παίκτης. Είναι μια τρομερή προσωπικότητα μέσα και έξω από το γήπεδο. Είναι μοναδική η πίεση που ασκεί στους αντιπάλους του όταν βρίσκεται πάνω στο παρκέ. Και μόνο που είναι στο γήπεδο. Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Πάντα ήταν πολύ φιλικός μαζί μου… Δεν είχαμε καμία φοβερή φιλική σχέση, δεν ήμασταν κολλητάρια αλλά τον θεωρώ φίλο μου. Ο Μάικ 9 χρόνια που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό έχει καταφέρει να κάνει καλύτερο το ελληνικό μπάσκετ. Να του ανεβάσει επίπεδο.
Δεν υπάρχει κανείς να μπορεί να πει κακό για τον Μάικ. Κι εγώ ελπίζω να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και να συνεχίσουμε μαζί στον Παναθηναϊκό. Να μπορέσω να παίξω μαζί του. Μακάρι να έχουμε όλοι την καριέρα του. Να παίξουμε το μπάσκετ που παίζει στα 35 του κι εμείς. Οι περισσότεροι στα 32-33 σκέφτονται να το κόψουν. Ο Μάικ συνεχίζει. Και μακάρι να μπορέσω να του μοιάσω. Είναι σούπερ επαγγελματίας. Έχω φάει και τις 20άρες και τα καρφώματα στην μάπα μου… Με έχει στρώσει… Έχω πάρει το μάθημά μου και δεν με παίρνει να πω κάτι διαφορετικό".

Για την πρώτη του φορά που θα κάνει ζέσταμα στο ΟΑΚΑ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού:
"Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα με υποδεχτούν οι φίλοι της ομάδας στο ΟΑΚΑ. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει αποδείξει ότι στηρίζει πάντα την ομάδα του. Και κυρίως στις δύσκολες στιγμές. Όχι μόνο στα εύκολα. Η ομάδα τα τελευταία χρόνια έχει πετύχει τα πάντα. Έχει καταφέρει να βρίσκεται συνέχεια στην κορυφή της Ευρώπης. Έχω μπει μέσα στο ΟΑΚΑ και ξέρω καλά τι να περιμένω…
Υπάρχουν 5, 10, 20, 50 άτομα που λένε τα γνωστά. Τα συνθήματα όμως είναι σε όλα τα γήπεδα. Και όπως ακούγονται για εμένα, ακούγονται και για πάρα πολλούς ακόμα παίκτες. Είναι ένας από τους τρόπους που ο κόσμος στηρίζει την ομάδα του και προσπαθεί να φέρει σε δύσκολη θέση τον αντίπαλο".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου