ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

 Διαφορα απο SUPER LEAGUE

 5/7/2012

 

«Απατεώνας ο Μπούντιμιρ»

«Απατεώνας ο Μπούντιμιρ» 
Ο Μάριο Μπούντιμιρ «χάθηκε» για τον ΠΑΟΚ αφού τελικά αποκτήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ και ο Γιώργος Δώνης δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει αυτή την εξέλιξη. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» χαρακτήρισε απατεώνα τον Κροάτη επιθετικό όπως και τον εκπρόσωπο του αφού σύμφωνα με την άποψη του, πούλησε την ομάδα με την οποία είχε συμφωνήσει.

Αξίζει να πούμε πως με τον Μάριο Μπούντιμιρ επικοινωνούσε ο ίδιος ο Γιώργος Δώνης και εκείνος κανόνιζε τα διαδικαστικά για την μεταγραφή. Η χθεσινή εξέλιξη και η μετακόμιση του Κροάτη στον ΑΠΟΕΛ εκνεύρισε τον Δώνη και εκείνος λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Άρνεμ, εκεί όπου η ομάδα θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της, είπε πως «τόσο ο Μπούντιμιρ όσο και ο μάνατζερ του είναι απατεώνες. Αυτόν τον παίκτη τον ήθελα για τον πάγκο αλλά τελικά καλύτερα που δεν ήρθε γιατί εγώ θέλω να συνεργάζομαι με τίμιους παίκτες στην ομάδα μου».

donis gia Budimir από olaPAOK

Ρύθμιση με Κολομπούρδα, κατάπτωση για Πανιώνιο

Ρύθμιση με Κολομπούρδα, κατάπτωση για Πανιώνιο
Όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ο ΠΑΟΚ ρύθμισε την οφειλή του απέναντι στο Νίκο Κολομπούρδα και έτσι ματαιώθηκε η συζήτηση της αίτησης του ποδοσφαιριστή για κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ. Εξάλλου, η ΕΕΑ αποφάσισε τη μερική κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Πανιώνιος και την κατάπτωση της εγγυητικής της ΠΑΕ Εθνικός Βύζας Μεγάρων.

Η εγγυητική του Πανιωνίου κατέπεσε μερικώς μετά από σχετική αίτηση του δικηγόρου του Μάχο, Χρήστου Αρβανίτη, στον οποίο οφείλονταν χρήματα αλλά είχε λάβει ακάλυπτη επιταγή. Ωστόσο, εξασφάλισε διαταγή πληρωμής και έτσι θα πάρει τα χρήματα του από την εγγυητική των «κυανέρυθρων». Η εγγυητική του Βύζαντα κατέπεσε υπέρ του ποδοσφαιριστή, Γιώργου Πουλάκου στον οποίο οφείλονταν χρήματα.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, εξάλλου, ενέκρινε τη μεταβίβαση μετοχών της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στον Ανδρέα Πάτση σε ποσοστό 58%, ενώ απέρριψε την αίτηση της Καστοριάς για ανάκληση της από 10-11-2011 απόφασης κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής, για οφειλές στους αθλητές Σπύρο Γκάγκα και Ευστράτιο Βογιατζή.


Πρεμιέρα με όνειρα…

Πρεμιέρα με όνειρα…
Την πρώτη του προπόνηση για τη νέα σεζόν πραγματοποίησε την Πέμπτη ο Πανθρακικός. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη, ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά, η οποία θα την βρει στην Σουπερ Λίγκα. Εκεί, ο Σάββας Παντελίδης και οι ποδοσφαιριστές του, θα κληθούν να παραμείνουν στην κατηγορία και φυσικά να προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό.

Σε αυτό το πλαίσιο κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις των ανθρώπων της ομάδας.

Ο Δημήτρης Κουτσόπουλο, τόνισε: «Σίγουρα θα είναι μία δύσκολη σεζόν. Εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να κρατήσουμε την ομάδα στην πρώτη κατηγορία. Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στις δύο κατηγορίες, ωστόσο με τις κινήσεις που θα γίνουν , πιστεύω πως θα γίνουμε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί . Θέλουμε να κρατήσουμε πάλι την δυνατή έδρα και εν συνεχεία να πάρουμε ότι μπορούμε. Στόχος μας είναι η παραμονή, παρότι δεν ξέρουμε την δυναμικότητα των άλλων ομάδων με όλο το θέμα των αδειοδοτήσεων».

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης: «Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας στη νεά σεζόν. Γνωρίζουμε πως είναι δύσκολα, ωστόσο αφενός με την δύναμη της ομάδας και του καλού κλίματος που έχουμε φτιάξει και αφετέρου με την βοήθεια της έδρας μας, ελπίζω πως θα πετύχουμε το στόχο της παραμονής».


Ο προπονητής της ομάδας, Σάββας Παντελίδης, είπε: «Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα , να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια και να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας. Το ρόστερ αυτή τη στιγμή είναι μικρό. Ένα μήνα έχουμε ταλαιπωρηθεί με τις μεταγραφές, ψάχνουμε στο εξωτερικό για να έχουμε περισσότερες επιλογές. Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές δεν έχουν καταλάβει τις δυσκολίες της εποχής. Σύντομα όμως το ρόστερ θα συμπληρωθεί. Παράλληλα αναμένεται να υπάρχουν και κάποιες εκπλήξεις στις ανανεώσεις, με ποδοσφαιριστές που δεν περιμέναμε».

Τέλος τοποθετήθηκε και ο Χάρης Μαυρομάτης (Γενικός αρχηγός): «Στόχος μας είναι να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής. Η Superleague είναι μία πολύ δύσκολη κατηγορία και θέλουμε πλέον να καθιερωθούμε εκεί. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τα λάθη που έχουμε κάνει στην προηγούμενη θητεία μας και με προσεχτικές επιλογές να πετύχουμε το στόχο της παραμονής . Τα οικονομικά δεδομένα της εποχής δεν μας επιτρέπει βιασύνες. Θέλουμε οργάνωση και μεθοδικότητα και σταδιακά η αγορά θα ανοίξει περισσότερο».

Άπαντες παρόντες…

Άπαντες παρόντες… 
Σιγά σιγά ανεβάζουν ρυθμούς στη SKODA Ξάνθη, όπως φάνηκε στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης. Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη, μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης και τις εναλλαγές με την μπάλα, στη συνέχεια ακολούθησαν τις οδηγίες του προπονητή τους στις ασκήσεις τακτικής.

Ο Έλληνας τεχνικός βλέπει πως δεν έχει να αντιμετωπίσει αγωνιστικά προβλήματα.
 

 

 

 Μοντάρισμα: Πράξη πρώτη!

Μοντάρισμα: Πράξη πρώτη! 
Μπορεί την Πέμπτη οι παίκτες του Ατρόμητου να έχουν ρεπό, όμως από την Κυριακή ξεκινάνε τα… βάσανα. Οι παίκτες, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και το τεχνικό επιτελείο αναχωρούν για το Καρπενήσι, όπου θα γίνει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός και οι ποδοσφαιριστές του θα μεταβούν στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας προκειμένου να πραγματοποιήσουν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους, πριν πάνε και στην Βουλγαρία.

Την Παρασκευή και το Σάββατο θα υπάρξουν προπονήσεις, ενώ την Κυριακή αναχωρεί η αποστολή. Τα μοναδικά προβλήματα που υπάρχουν είναι αυτά των Επστάιν και Καραγκούνη, τα οποία θα επανεκτιμηθούν τις επόμενες μέρες.

 TA ΦΙΛΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

paok filikoi agones 2012 programmaΟριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που θα δώσει ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία.
Επί ολλανδικού εδάφους ο ΠΑΟΚ θα δώσει τέσσερα φιλικά, αρχής γενομένης με τη ρουμάνικη Otelul Galati (10 Ιουλίου στο Ντούρβερτ). Θα ακολουθήσουν τρία φιλικά. Στις 14 ιουλίου ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει τη βέλγικη Mons, στις 18 Ιουλίου την ολλανδική Zwolle και στις 21 Ιουλίου θα παίξει σε μία μικρή πόλη κοντά στα ολλανδογερμανικά σύνορα με την τούρκικη Ιstanbulspor.
Στις 22 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη και για τις 26 Ιουλίου υπάρχει προφορική συμφωνία ώστε να έρθει η PSV στην Τούμπα για φιλικό
 

Ετοιμάζει και άλλο «χτύπημα»!

Ετοιμάζει και άλλο «χτύπημα»! 
Τη μία μεταγραφή μετά την άλλη κλείνει αυτή την εβδομάδα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μετά τους Αντρέ Πίντο και Πέπε Χαμπίμπ Σο ετοιμάζεται να προχωρήσει στο πέμπτο «χτύπημά» του.

Όπως γράφει η SportDay δεν αποκλείεται ο νέος υποψήφιος να φορέσει τη φανέλα του «τριφυλλιού» να είναι ακόμα και σήμερα στην Αθήνα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποια θέση θα καλύψει, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θέλει να ενισχυθεί ο άξονας. Συγκεκριμένα, επιθυμεί την απόκτησης ενός στόπερ, καθώς υπάρχουν μόνο ο Μπουμσόνγκ και ο Πίντο, ενός «οκταριού» και ενός σέντερ φορ.

Όσον αφορά τις υποθέσεις των δύο ποδοσφαιριστών, ο Σο και ο Πίντο υπέγραψαν (και οι δύο) τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό και θα ενσωματωθούν σήμερα στην προετοιμασία της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθούν και οι δύο μεταγραφές.

«Είναι η μεγάλη μας ευκαιρία να καταξιωθούμε. Ξέρουμε πόσο μας θέλει ο προπονητής. Πρώτη φορά θα παίξουμε σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, που συμμετέχει και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και είναι όνειρο για μας να πετύχουμε», σχολίαζαν οι δύο παίκτες.

Βοηθάει και ο Σισέ

Την πρόθεση να επεκταθεί ακόμη περισσότερο η διαφημιστική καμπάνια για την οικονομική ενίσχυση του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος παρέθεσε γεύμα χθες το μεσημέρι στους ρεπόρτερ της ομάδας και φανέρωσε ορισμένα από τα πλάνα του.

Οπως τόνισε ο πρόεδρος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», θα επεκταθεί ακόμη περισσότερο η καμπάνια το επόμενο διάστημα. Σ' αυτήν θα συμμετέχουν πρώην, αλλά και νυν αθλητές του «τριφυλλιού», με μεγαλύτερη ατραξιόν τον Τζιμπρίλ Σισέ. Για τον Γάλλο σούπερ σταρ μάλιστα, θα γίνει ειδικό σποτ μέσω στελέχους του σωματείου, ο οποίος βρίσκεται στο Λονδίνο, αφού ο Σισέ αγωνίζεται στην ΚΠΡ.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με μεγάλες προσωπικότητες του Παναθηναϊκού. Ενα χαρακτηριστικό παράδειγμα, όπως ειπώθηκε, είναι ο Δημήτρης Σαραβάκος. Φυσικά εξαίρεση στην εγγραφή δεν θα αποτελέσουν οι νυν ποδοσφαιριστές.

Επίσης, στο πλάνο της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», βρίσκεται και η ομογένεια και για τον λόγο αυτό, θα γίνουν άμεσα κάποια σε μεγάλους πυρήνες, όπως στις ΗΠΑ, στη Γερμανία και σε άλλα σημεία της υφηλίου, όπου υπάρχει έντονο το ελληνικό στοιχείο.

  Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη ανάμεσα στη διοίκηση του Παναθηναϊκού και τον μάνατζερ του Σεμπαστιάν Λέτο, Φερνάντο Κοσεντίνο. Όπως γράφει η SportDay, οι δύο πλευρές τήρησαν απόλυτη μυστικότητα, επειδή είναι λεπτό το ζήτημα, ωστόσο, όλα δείχνουν ότι θα γίνει μία μείωση στον παίκτη με παράλληλη επέκταση, ενώ υπήρξαν νέες φήμες χθες για πώληση στη Φιορεντίνα από τώρα για το επόμενο καλοκαίρι.


Tα φιλικά του Πανιωνιου

Έτοιμα τα φιλικά 
Έγινε γνωστά την Πέμπτη το πρόγραμμα των φιλικών του Πανιωνίου στη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας των «κυανέρυθρων» στα τρία-Πέντε Πηγάδια.

Έτσι, κατά σειρά οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, θα αντιμετωπίσουν: Στις 21 Ιουλίου την αλβανική Μπιλίς, στις 25 Ιουλίου την Κόρινθο, στις 29 Ιουλίου τον ΠΑΣ Γιάννινα, στις 3 Αυγούστου την Αγία Νάπα, ενώ στις 12 Αυγούστου τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Αλέξανδρος Κούρος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον αστράγαλο και προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς την Πέμπτη.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου