ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Παρουσίαση στα πρότυπα του εξωτερικού

Παρουσίαση στα πρότυπα του εξωτερικού

Την Πέμπτη (5/7) πραγματοποιήθηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης" η παρουσίαση των νέων αποκτημάτων του Ολυμπιακού, με τους ποδοσφαιριστές να φωτογραφίζονται στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, στα πρότυπα του εξωτερικού.
Τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που απέκτησε ο Ολυμπιακός την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, παρουσίασε και επίσημα η ΠΑΕ Ολυμπιακός το μεσημέρι της Πέμπτης (4/7, 13:00) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
 
Ανδρέας Γιαννιώτης, Ανδρέας Τάτος, Κώστας Μανωλάς, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Δημήτρης Σιόβας αλλά και Γιάννης Ζαραδούκας (είχε αποκτηθεί τον Οκτώβρη της περασμένης σεζόν αλλά ουδέποτε παρουσιάστηκε καθώς έφυγε δανεικός και δεν πρόλαβε να βάλει τα ερυθρόλευκα σε επίσημο ματς), πήραν τις θέσεις τους στο πάνελ της αίθουσας συνεντεύξεων Τύπου στο Φαληρικό γήπεδο και αφού πρώτα τους καλωσόρισαν οι κύριοι Καραπαπάς (υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ) και Βρέντζος (διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ), στη συνέχεια έκαναν σύντομες δηλώσεις και απάντησαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Κατόπιν οι ποδοσφαιριστές φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί κρατώντας τις φανέλες τους, τις οποίες τους παρέδωσε συγκινησιακά φορτισμένος, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Σάββας Θεοδωρίδης.


 
Η έκπληξη από πλευράς Ολυμπιακού ήταν πως υπήρξε μια καινοτομία σε σχέση με το παρελθόν, καθώς στη συνέχεια οι νεοαποκτηθέντες πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο του "Γεώργιος Καραϊσκάκης"  και φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί αλλά και ο καθένας ξεχωριστά κρατώντας στα χέρια ένα κασκόλ του Ολυμπιακού.

Ένας τρόπος παρουσίασης στα πρότυπα του εξωτερικού και των κορυφαίων ομάδων από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπως το αγγλικό και το ισπανικό.

Δείτε τα βίντεο:

Παρουσίαση των παικτών του Ολυμπιακού στο "Γ... από redplanetgr
Παρουσίαση των παικτών του Ολυμπιακού στο "Γ... από redplanetgr
Παρουσίαση των παικτών του Ολυμπιακού στο "Γ... από redplanetgr



www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου