ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Το ξερατε οτι η ΓΓΑ νοικιαζε το ακριβο κτιριο του πρωην υπουργου της πρωην κυβερνησης του ΠΑΣΟΚ κι νυν φυλακισθεντα Ακη Τζοχατζοπουλου?

 

Το ξερατε ?ΟΧΙ? καλα να παθετε...

7/7/2012


Το ξερατε οτι η ΓΓΑ νοικιαζε το ακριβο κτιριο του πρωην υπουργου της πρωην κυβερνησης του ΠΑΣΟΚ κι νυν φυλακισθεντα Ακη Τζοχατζοπουλου αλλα και της προηγουμενης ΝΔ κυβερνησης με το σκανδαλο της Μονης Βατοπαιδιου...? ΟΧΙ? χαχαχαχ...ε, ρε διαπλοκη λεμε...αγοραζαν κτιρια με βρωμικο χρημα και τα νοικιαζαν πανακριβα σε φορεις του Δημοσιου...και εβγαινε ο Μπιτσαξης και ο καθενας απο αυτους και μας ελεγε για δικαιοσυνη... αυτα βεβαια δεν τα γνωριζε ουτε ο Μπιτσαξης ουτε ο Πιλαβιος ουτε κανενας εκπροσωπος της Ελληνικης Δικαιοσυνης εεε?

Πως ειναι δυνατον να στεγαζεται και να πληρωνει δημοσιο χρημα στα λαμογια η ΓΓΑ?

Αντε και δεν τοξερε..μολις τομαθε δεν θα επρεπε να το ειχε καταγγειλει? εστω για την προηγουμενη αντιπαλη κυβερνηση της ΝΔ?

ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΓΩ? ΛΑΜΟΓΙΑ...

ΓΓΑ: Φεύγει από το ακριβό κτίριο του Άκη και του Βατοπεδίου!

7/7/2012
 
Ο Γιάννης Ιωαννίδης που πρόσφατα ανέλαβε τα καθήκοντα του υφυπουργού αθλητισμού έχει πλήρη επίγνωση της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στη ΓΓΑ και στον αθλητισμό γενικότερα.
ΓΓΑ: Φεύγει από το ακριβό κτίριο του Άκη και του Βατοπεδίου!
Η ύφεση και η οικονομική κρίση που έχει “χτυπήσει” τη χώρα, δεν ήταν δυνατό να αφήσει ανεπηρέαστο και τον αθλητισμό. Ο Γιάννης Ιωαννίδης, λοιπόν, έχει δύο στόχους που θέλει να υπηρετήσει μέσω του υπουργείου.
α) Ο πρώτος είναι να δώσει μάχες προκειμένου να φέρει χρήματα στον αθλητισμό από επενδυτές
β) Ο δεύτερος είναι να μειώσει το κόστος λειτουργίας των φορέων του αθλητισμού διότι το 2012 δεν έχει καμία σχέση με την περίοδο 2007-09 που ο Ιωαννίδης ήταν ξανά υφυπουργός αθλητισμού.
Στο δεύτερο στόχο εντάσσεται η προσπάθεια του Γ. Ιωαννίδη για μειώσει το κόστος της ΓΓΑ και να αλαφρύνει τον προϋπολογισμό του υπουργείου.
Ο πρώτος τρόπος που θα γίνει αυτό, είναι η αλλαγή κτιρίου που στεγάζονται τα γραφεία. Οι υπηρεσίες της ΓΓΑ στεγάζονται σε κτήριο της Κηφισίας στον αριθμό 7, το οποίο συμπτωματικά ανήκει στον Άκη Τσοχατζόπουλο και τη Μονή Βατοπεδίου, η οποία έχει εμπλακεί σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα των τελευταίων ετών!
Οι δύο όροφοι ανήκουν στον Άκη Τσοχατζόπουλου και οι άλλοι δύο στη Μονή. Ο βασικός λόγος που ο Ιωαννίδης θέλει να μετακομίσει η ΓΓΑ, δεν είναι το που ανήκει το κτήριο, αλλά το υψηλό κόστος του ενοικίου, το οποίο τα πρώτα χρόνια ήταν στις 300.000 ευρώ και με τις διάφορές προσπάθειες για μειώσεις που είχαν ξεκινήσει επί εποχής του στο υπουργείο αθλητισμού, πλέον έχει φτάσει τις 180.000 ευρώ.
Στόχος του Ιωαννίδη είναι να βρεθεί ένα ακίνητο του δημοσίου, ώστε να στεγαστούν εκεί οι υπηρεσίες της ΓΓΑ χωρίς κόστος. Θυμίζουμε δε ότι στην ΓΓΑ θα επιστρέψει ο μαζικός αθλητισμός που είχε περάσει στο υπουργείο υγείας με την προηγούμενη κυβέρνηση.

www.soccerplus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου