ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

«Μέχρι και το τελευταίο ευρώ»

«Μέχρι και το τελευταίο ευρώ»

6/7/2012

«Μέχρι και το τελευταίο ευρώ» 
Αρνητικοί στο ενδεχόμενο συμβιβασμού με την οικογένεια Ψωμιάδη για την έκβαση της δικαστικής διαμάχης που έχει όλο αυτό το διάστημα η ΑΕΚ εμφανίζονται στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Χάρης Οικονομόπουλος στη SportDay. Ο δικηγόρος της Ένωσης τόνισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο «Δικέφαλος» να υποχωρήσει και ζητεί να επιστραφούν τα ποσά που υπεξαιρέθηκαν από τα ταμεία του συλλόγου την περίοδο 2001-03, ένα ποσό κοντά στα 80 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χάρης Οικονομόπουλος στη «SportDay»

«Ας μείνουμε σοβαροί, η ΠΑΕ ΑΕΚ θα καταθέσει τη Δευτέρα στην 6η ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Αθηνών δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής στη νέα αυτή ποινική δικογραφία που άνοιξε με την από 30/5/2011 μηνυτήρια αναφορά μου. Θα παρασταθεί ως πολιτικός ενάγουσα κατά παντός κατηγορουμένου.

Παράλληλα αύριο κοινοποιείται στον υπουργό Οικονομικών, ως νόμιμο εκπρόσωπο του ελληνικού Δημοσίου, αντίγραφο νέας μηνυτήριας αναφοράς που κατατέθηκε στις 15/06, σχετικά μεταξύ άλλων με την "κατά λάθος" παραγραφή του αδικήματος της έκδοσης εικονικών τιμολογίων από τις εταιρείες Αδριανός Α.Ε. κ.α. για τους "καφέδες".

Τα προβλεπόμενα πρόστιμα υπέρ του Δημοσίου για την έκδοση των παραπάνω εικονικών τιμολογίων υπερβαίνουν τα 5,5 εκατ. ευρώ και βάρυναν τις εταιρείες που τα εξέδωσαν. Η αποκλειστική και αμετάκλητη εντολή μας από το 2004 είναι να εισπράξουμε τα ποσά που υπεξαιρέθηκαν από τα ταμεία της ΠΑΕ την περίοδο 2001-03, μέχρι τελευταίου ευρώ μαζί με όλους τους σχετικούς τόκους και έξοδα.

Με βάση τελεσίδικη δικαστική απόφαση των πολιτικών δικαστηρίων, η απαίτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά του Μάκη Ψωμιάδη και των συνεργών του υπερβαίνει πλέον τα 80 εκατ. ευρώ μαζί με τους τόκους
».


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου