ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Τετ α τετ Ζαρντίμ με Κάρολ και Μέγκιερι

Τετ α τετ Ζαρντίμ με Κάρολ και Μέγκιερι

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης του Σαββάτου (7/7), ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είχε δεκάλεπτο τετ - α - τετ με τους Ρόι Κάρολ και Μπάλας Μέγκιερι.

Η πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (7/7) κράτησε δύο ώρες. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ετοίμασε ένα ποιοτικό πρόγραμμα εκγύμνασης και οι παίκτες ήταν πραγματικά σκασμένοι μετά το τέλος του.
 
Άλλωστε, τώρα μπαίνουν οι βάσεις για τη νέα σεζόν και η κούραση είναι δεδομένη. Ο Πορτογάλος προπονητής άρχισε τα τετ α τετ με τους παίκτες, καθώς θέλει να δουλέψει  μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, κάλεσε κοντά του τον Ράφικ Τζεμπούρ μετά το φινάλε μίας άσκησης για τα τελειώματα των φάσεων. Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, μάλιστα, είχε δεκάλεπτη συνομιλία με τους Ρόι Κάρολ και Μπάλας Μέγκιερι.

Ο Ρομπέρτο μετέφραζε και οι δύο τερματοφύλακες άκουγαν με προσοχή τον προπονητή τους. Άλλωστε, η κούρσα για τα "βασικά γάντια" ενόψει της νέας σεζόν είναι πέρα για πέρα ανοιχτή, καθώς ο Ζαρντίμ αξιολογεί από μηδενική βάση όλους τους παίκτες.


 
Ο καλύτερος θα παίζει. Τόσο ο Βορειοϊρλανδός όσο και ο Ούγγρος δουλεύουν σκληρά, όπως και οι άλλοι δύο τερματοφύλακες της ομάδας, οι Ανδρέας Γιαννιώτης και Σήφης Δασκαλάκης. Κάρολ και Μέγκιερι ήταν οι δύο τελευταίοι παίκτες που μπήκαν στο πούλμαν για την επιστροφή της ομάδας στο ξενοδοχείο.

Ο Ζαρντίμ με τους συνεργάτες του και τον Ντάρκο Κοβάτσεβιτς επέστρεψαν στο ξενοδοχείο με τα πόδια. Για την ακρίβεια, τρέχοντας!

Ζαρντίμ και Κοβάτσεβιτς επιστρέφουν στο ξενοδοχείο από sport24tv

www.redplanet.gr/p

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου