ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Παρουσίαση σε ευρωπαϊκά πρότυπα


Παρουσίαση σε ευρωπαϊκά πρότυπα

Η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων θα γίνει σε ευρωπαϊκά πρότυπα, με τους παίκτες να πατούν τον αγωνιστικό χώρο του "Γ. Καραϊσκάκης" κάνοντας κόλπα με την μπάλα φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα του Ολυμπιακού.
Αλλαγή θα πραγματοποιηθεί στον τρόπο που μέχρι τώρα η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίαζε επίσημα τα νέα μεταγραφικά της αποκτήματα. Πλέον, οι ερυθρόλευκοι θα ακολουθήσουν τα ευρωπαϊκά πρότυπα.
 
Μέχρι πρότινος ο Ολυμπιακός συνήθιζε να παρουσιάζει τους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας στα γραφεία του ποδοσφαιρικού τμήματος, στην Πλ. Αλεξάνδρας στην Καστέλα του Πειραιά.

Πλέον, όμως, η παρουσίαση θα γίνει περισσότερο εντυπωσιακή, αλλά και πιο ζωντανή, καθώς οι ποδοσφαιριστές θα παρουσιάζονται στο γήπεδο.

Αρχικά οι παίκτες θα κάνουν ορισμένες δηλώσεις στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του σταδίου, "Αχιλλέας Γραμματικόπουλος" και στη συνέχεια θα περνούν εντός του αγωνιστικού χώρου του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", φορώντας την φανέλα του Ολυμπιακού, κάνοντας και ορισμένα... κόλπα με την μπάλα. Εκεί οι άνθρωποι των ΜΜΕ θα μπορούν να τραβήξουν βίντεο και φωτογραφίες από την παρουσίαση.

Έτσι ακριβώς γίνονται οι παρουσιάσεις στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και από εδώ και πέρα με αυτόν τον τρόπο θα λειτουργούν οι Πειραιώτες σε ανάλογες περιπτώσεις. Η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Ολυμπιακού θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (5/7) το μεσημέρι (13:00) στο "Γεώργιος Καρραϊσκάκης" . Σε πρώτη φάση θα παρουσιαστούν οι Έλληνας, όπως οι Στέλιος Μανωλάς, Δημήτρης Σιόβας, Ανδρέας Τάτος, Παναγιώτης Βλαχοδήμος και Ανδρέας Γιαννιώτης, και άλλη μέρα θα γίνει η παρουσίαση των ξένων παικτών.
 
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου