ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Ανακοινώνονται Καραγκούνης και Πάντελιτς

Ανακοινώνονται Καραγκούνης και Πάντελιτς

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός την Πέμπτη (4/7) θα ανακοινώσει επίσημα τόσο την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μάρκο Πάντελιτς, όσο και την μεταγραφή του 18χρονου μπακ Βασίλη Καραγκούνη.
Την Πέμπτη (4/7) η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα ανακοινώσει επίσημα τόσο την ανανέωση της συνεργασία της με τον Μάρκο Πάντελιτς, όσο και την μεταγραφή του 18χρονου (10/1/1994) αριστερού μπακ, Βασίλη Καραγκούνη.
 
Ο 34χρονος σέντερ φορ υπέγραψε το νέο του μονοετές συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους και για τρίτη σερί σεζόν θα αγωνιστεί με την φανέλα του Ολυμπιακού, με τον Σέρβο σκόρερ να συμφωνεί σε μείωση των ετήσιων οικονομικών του απολαβών.

Το νέο του συμβόλαιο με τους Πρωταθλητές και Κυπελλούχους Ελλάδας υπέγραψε και ο νεαρός Βασίλης Καραγκούνης, ο οποίος συμφώνησε με τους Πειραιώτες για τετραετές συμβόλαιο έως το 2016.

Ο Ολυμπιακός τον απέκτησε από την Ουντινέζε, με την ιταλική ομάδα να έχει ποσοστό μεταπώλησης του Έλληνα ακραίου μπακ, αν οι ερυθρόλευκοι θελήσουν να τον δώσουν σε άλλη ομάδα. Οι Πειραιώτες έχουν σχηματίσει πολύ καλή γνώμη για τις δυνατότητες του νεαρού αριστερού μπακ.

Αμφότεροι οι δύο ποδοσφαιριστές, λοιπόν, οι οποίοι έδωσαν κανονικά το "παρών" στην πρώτη προπόνηση των ερυθρολεύκων στο Ρέντη, θα ανακοινωθούν επίσημα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός την Πέμπτη (4/7) και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας στην Αυστρία για την φετινή καλοκαιρινή προετοιμασία των ερυθρολεύκων.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου