ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

KAΛΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΣΟΦΟΚΛΗ...

KAΛΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΣΟΦΟΚΛΗ... 

4/7/2012


Ετσι...να σου θυμισουμε μερικα απο τα πρασινα βιντεο που κυκλοφορουσαν για σενα απο τους βαζελες οταν ησουν στον Ολυμπιακο...
εδω οταν πουλαγες Ολυμπιακοφροσυνη , αραγε θα μας κανεις και σε μας τετοια τωρα Σχορτσιανιτη?
 Αντε λοιπον να τους χαιρεσαι τους νεους σου οπαδους , απολαυσε το βιντεακι με τα ωραια
συνθηματα που σου φωναζαν..

 

 ALEX WEB RADIO/TV

«Πράσινος» και επίσημα ο Σχορτσανίτης! 

4/7/2012

«Πράσινος» και επίσημα ο Σχορτσανίτης! 
Είναι πλέον και επίσημο! Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης θα φοράει για τα επόμενα τρία χρόνια την φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Έλληνας σέντερ, όπως ανακοινώθηκε, συμφώνησε με την διοίκηση των «πράσινων», υπέγραψε και αποτελεί την δεύτερη προσθήκη της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν.

Το φλερτ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον «Sofo» είχε ξεκινήσει επί της ουσίας εδώ και δύο χρόνια και κατέληξε αυτήν την φορά σε «γάμο». Ο Έλληνας σέντερ συμφώνησε σε όλα με την «πράσινη» ΚΑΕ, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα φοράει την φανέλα των Κυπελλούχων Ελλάδος για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Σχορτσανίτης από την μέρα που είχε αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, βρέθηκε αρκετές φορές στο ρεπορτάζ του «αιώνιου» αντιπάλου. Ωστόσο, για διαφορετικούς λόγους, το ενδιαφέρον αυτό δεν κατέληξε ποτέ σε συμφωνία. Μέχρι σήμερα…

Ο «Sofo» που είχε μείνει ελεύθερος από την Μακάμπι Τελ Αβίβ και επιθυμούσε να επιστρέψει στην Ελλάδα, έφτασε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και υπέγραψε, όπως ανακοινώθηκε, τριετές συμβόλαιο.

Αυτή είναι η δεύτερη προσθήκη για την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη εν όψει της νέας χρονιάς, μετά από εκείνη του Μάικ Μπράμος. Ο Παναθηναϊκός που ήθελε να ενισχύσει την φροντ λάιν του (σ.σ θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να μείνει ο Μπατίστ) και έψαχνε για Έλληνες παίκτες, στράφηκε στην περίπτωση του Σχορτσανίτη και οι δύο πλευρές το μεσημέρι της Τετάρτης έφτασαν σε συμφωνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Οι δύο πλευρές υπέγραψαν συμφωνία τριετούς διάρκειας.

Ο Σχορτσανίτης γεννήθηκε στις 22 Ιουνίου 1985. Είναι 2.06 και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ. Ως έφηβος έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στον Ηρακλή όπου παρέμεινε ως το 2003, χρονιά στην οποία επιλέχθηκε στο νούμερο 34 του ντραφτ του ΝΒΑ απότ ους Λος Άντζελες Κλίπερς. Η καριέρα του συνεχίστηκε στην ιταλική Καντού, για να επιστρέψει στην Ελλάδα για τον Άρη (2003-05) και τον Ολυμπιακό (2005-2010). Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (2010-2012), ενώ το 2011 βρέθηκε στην καλύτερη πεντάδα της Ευρωλίγκας.

Με την Εθνική Ομάδα Ανδρών κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2006 και το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ 2009, ενώ αγωνίστηκε ακόμη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2010. Έχει ακόμη ένα χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ Εφήβων 2002 και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων 2003. Στέφθηκε πρωταθλητής και κυπελλούχος Ισραήλ το 2011 και το 2012, κυπελλούχος Ελλάδας το 2010, πρωταθλητής Αδριατικής Λίγκας το 2012.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου