ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Το παλεύει ο Χαβίτο

Το παλεύει ο Χαβίτο

Ο Ζαρντίμ "ακολούθησε" τον Βαλβέρδε και χρησιμοποίησε τον Χαβίτο σε ρόλο δεξιού μπακ. Το παλεύει ο Ισπανός για να παραμείνει στον Ολυμπιακό.
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ζήτησε από τη διοίκηση να δει από κοντά στην προετοιμασία τον Φρανθίσκο Χαβίτο προκειμένου να διαπιστώσει αν ταιριάζει στα πλάνα του.
 
Εκεί, λοιπόν, που ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ήταν έτοιμος για αποχώρηση, πήρε μία δεύτερη ευκαιρία. Και δείχνει, τουλάχιστον, διατεθειμένος να παλέψει για να παραμείνει. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως έχει δύο ακόμα χρόνια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Στο πρώτο οικογενειακό διπλό επί αυστριακού εδάφους ο Ζαρντίμ ακολούθησε τα χνάρια του προκατόχου του, χρησιμοποιώντας τον Χαβίτο σε ρόλο δεξιού οπισθοφύλακα.

Μάλιστα, σε μία στιγμή του διτέρματος, ο 28άχρονος Χαβίτο απέσπασε τα μπράβο του βοηθού του Ζαρντίμ, Αντόνιο Βιέιρα, για την αμυντική προσήλωσή του. Βέβαια, ο Ισπανός παίκτης έδωσε την ασίστ και στο δεύτερο γκολ που σημείωσε ο Μάρκο Πάντελιτς.

Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να ξεκαθαρίσει οτιδήποτε στην προετοιμασία, αλλά ο Χαβίτο φαίνεται πως δεν έχει πει την τελευταία του λέξη...

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου