ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Τέλη Ιουλίου στη Γερμανία ο Παπαδόπουλος

Τέλη Ιουλίου στη Γερμανία ο Παπαδόπουλος

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος βρίσκεται πλέον στο αρχικό στάδιο της αποκατάστασης του τραυματισμού του στον χιαστό και στα τέλη Ιουλίου αναμένεται να επιστρέψει στην Γερμανία για να υποβληθεί σε εξετάσεις για την πορεία της αποθεραπείας του.
Μετά την ρήξη χιαστού που υπέστη στο ματς με την Πολωνία για το Euro 2012, φορώντας τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος εγχειρίστηκε στην Γερμανία σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης από τον χειρούργο ορθοπεδικό, Δρ. Ούλριχ Μπόνις.
 
Ο 28χρονος στόπερ του Ολυμπιακού βρίσκεται πλέον στο δύσκολο κομμάτι της αποκατάστασης του τραυματισμού του στον χιαστό, όπου απαιτείται μεγάλη προσπάθεια, υπομονή και απόλυτη προσήλωση στο πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο Δρ. Ούλριχ Μπόνις έχει δώσει έναν πλήρη φάκελο με ακριβείς οδηγίες στον Παπαδόπουλο, αναλύοντας διεξοδικά το χρονοδιάγραμμα του προγράμματος που οφείλει να ακολουθήσει ο παίκτης προκειμένου να επιστρέψει υγιής και χωρίς περαιτέρω προβλήματα στην ενεργό δράση.

Όπως θα θυμάστε, ο συγκεκριμένος γιατρός χειρούργησε και ακολούθησε την ίδια διαδικασία (έδωσε δηλαδή λεπτομερέστατο πρόγραμμα αποθεραπείας) με τον Λιούμπομιρ Φέισα και ο Σέρβος μέσος επέστρεψε δίχως πλέον προβλήματα στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Παπαδόπουλος θα συνεχίσει κανονικά το πρόγραμμα αποκατάστασης και στο τέλος του Ιούλη πιθανότατα θα ταξιδέψει στην Γερμανία για να υποβληθεί σε εξετάσεις από τον Δρ. Ούλριχ Μπόνις, που θα φανερώσουν την ομαλή πορεία της αποθεραπείας του.
 
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου