ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Αποφασίζουν για προπονητή οι Αγγελόπουλοι

Αποφασίζουν για προπονητή οι Αγγελόπουλοι

Την απόφαση τους για τον προπονητή που θα κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού την ερχόμενη σεζόν αναμένεται να πάρουν εντός της ερχόμενης εβδομάδας οι αδερφοί Αγγελόπουλοι. Μπαρτζώκας, Φλέμινγκ ανάμεσα στους υποψήφιους.
Μια κρίσιμη εβδομάδα αποφάσεων θα είναι αυτή που έρχεται, όσον αφορά το θέμα προπονητή στο μπασκετικό τμήμα του Ολυμπιακού.
 
Η θέση του head coach έχει μείνει "ορφανή" στον πάγκο των ερυθρολεύκων από τη στιγμή που ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του και να αφοσιωθεί στις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της Σερβίας.

Ωστόσο την ερχόμενη εβδομάδα οι αδερφοί Αγγελόπουλοι αναμένεται να πάρουν την απόφαση τους για τον άνθρωπο που θα κληθεί να διαδεχθεί τον "Ντούντα" στο τιμόνι της ομάδας και θα οδηγήσει τον Ολυμπιακός την επόμενη σεζόν.

Παρά την επικρατούσα από τον Τύπο άποψη, πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας πρόκειται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες ως ο νέος τεχνικός της ομάδας, αυτή η βεβαιότητα δεν προκύπτει από πουθενά παρά το γεγονός πως πράγματι ο Έλληνας τεχνικός είναι μέσα στους υποψηφίους που έχουν ξεχωρίσει τη δεδομένη στιγμή μαζί με τον Κρις Φλέμινγκ (αναδείχθηκε πρωταθλητής Γερμανίας με την Μπάμπεργκ την περασμένη σεζόν).

Αυτές είναι οι περιπτώσεις που έχουν το προβάδισμα για να πάρουν το χρίσμα, ωστόσο τα πάντα θα εξαρτηθούν από την τελική απόφαση των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου