ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Τα βαζελο-καναλα οργανωνονται...

 Τα βαζελο-καναλα οργανωνονται...

2/7/2012

 Ε, ρε γλεντια που θαχουμε φετος ειδικα....θα ζησουμε τετοιες μεγαλες στιγμες δημοσιογραφικης αντικειμενικοτητας παλι ε? εμεις παντως θα ειμαστε εδω να σας...απολαυσουμε !!!


ΣΚΑΪ... μύτη ο Ρουσόπουλος στην TV μέσω Παναθηναϊκού!

Την επιστροφή του Θεόδωρου Ρουσόπουλου στο χώρο των ΜΜΕ, με την ανάληψη κεντρικού ρόλου στη διοίκηση της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, ενδεχομένως και αυτόν ακόμη του προέδρου, προαναγγέλλει η εφημερίδα «Παρόν»!
ΣΚΑΪ... μύτη ο Ρουσόπουλος στην TV μέσω Παναθηναϊκού!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ Γιάννης Αλαφούζος σκέφτεται να αξιοποιήσει τον Χρήστο Παναγόπουλο στη διοίκηση του Παναθηναϊκού, από τη στιγμή που θα προχωρήσει εις βάθος το καινούριο εγχείρημα με τους «πράσινους».
Εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, αναζητεί το κατάλληλο πρόσωπο για να του παραδώσει τα κλειδιά της διοίκησης του τηλεοπτικού ΣΚΑΪ, και σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας προκρίνει τη λύση του Θεόδωρου Ρουσόπουλου.
Του άλλοτε πανίσχυρου υπουργού Επικρατείας των κυβερνήσεων Καραμανλή, που μετά την απομάκρυνσή του από την πολιτική έχει αφήσει να εννοηθεί ότι θα τον ενδιέφερε η προοπτική επανόδου του στα media. Και κυρίως στην τηλεόραση, χώρο όπου είχε καριέρα, τόσο στο MEGA, όσο και στο STAR.
Πηγή: soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου