ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE...

 Διαφορα απο SUPER LEAGUE...

2/7/2012

Έρχονται άλλοι δύο 

Έρχονται άλλοι δύο
Έτοιμος για την ολοκλήρωση δύο συν… δύο μεταγραφών είναι ο Παναθηναϊκός. Μέχρι την Τρίτη θα ολοκληρωθεί η απόκτηση των Αντρέ Πίντο και Ιμπραχίμ Σισοκό, ενώ θα ακολουθήσουν άλλες δύο προσθήκες.

Η συμφωνία για τον Πορτογάλο αμυντικό είναι δεδομένη και μένει να ξεκαθαριστεί ο τρόπος που θα αποκτηθεί: αν δηλαδή θα έρθει με μεταγραφή, αν η Πόρτο θα τον δώσει δανεικό ή θα διατηρήσει ένα μέρος των δικαιωμάτων του και ποσοστό μεταπώλησης. Ο Ιβοριανός ακραίος επιθετικός θα έρθει σίγουρα με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο και οψιόν αγοράς από τη Βόλφσμπουργκ.

Οι «πράσινοι» είναι κοντά σε άλλες δύο προσθήκες, ενός μέσου κι ενός σέντερ φορ περιοχής, που θα ολοκληρωθούν πριν την αναχώρηση της ομάδας για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Αυστρία (9 Ιουλίου).

Ξεκαθαρίζει…

Σήμερα θα δώσει ο Νίκος Σπυρόπουλος την απάντησή του στην πρόταση για τριετές συμβόλαιο έναντι 200.000 ευρώ το χρόνο. Ο διεθνής μπακ ψάχνει κάποια καλύτερη πρόταση στο εξωτερικό, αλλά δεν τον βρει δεν αποκλείεται να απαντήσει τελικά θετικά. Διαφορετικά, ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού για το αριστερό άκρο της άμυνας είναι ο Εντιμάρ.

Επίσης θα γίνει νέο ραντεβού εντός της ημέρας με τον εκπρόσωπο του Κώστα Κατσουράνη, στον οποίο θα γίνει η τελική πρόταση μείωσης συμβολαίου. Οι πιθανότητες να βρεθεί συμβιβαστική λύση είναι πολλές. Αισιοδοξία υπάρχει και για την υπόθεση ανανέωσης με τον Γιώργο Καραγκούνη. Οι «πράσινοι» είναι κοντά σε συμφωνία και με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ για μείωση των ετήσιων αποδοχών του στις 600.000 ευρώ κι επέκταση της συνεργασίας ως το 2014. Ο Αντώνης Πετρόπουλος θα υπογράψει ως το καλοκαίρι του 2015, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα γίνει και το ραντεβού με τον μάνατζερ του Σεμπαστιάν Λέτο.

«Πρώτη» με απουσίες

Με αρκετές απουσίες θα γίνει σήμερα η πρώτη συγκέντρωση του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν. Θα λείπουν ο αδειούχος Κατσουράνης, οι Σπυρόπουλος, Καραγκούνης και Σαριέγκι που ακόμη δεν είναι σαφές αν θα παραμείνουν στην ομάδα, ο Βιτόλο και οι διεθνείς με τους Νέους Καπίνο, Μαυρίας, Φουρλάνος, Λαγός και Τριανταφυλλόπουλος. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα έχει στη διάθεσή του τους Χουχούμη, Κουσίδη, Καρνέζη, Μαρίνο, Βύντρα, Τοτσέ, Πετρόπουλο, Χριστοδουλόπουλο, Ζέκα, Ιωαννίδη, Λαγό, Κοτσόλη, Μπουμσόνγκ, Κάσας, Σεϊταρίδη, Πλεσί, Δώνη, Αποστολόπουλο και Μπαρμπαρούση. Οι παίκτες θα υποβληθούν το πρωί σε εξετάσεις και το απόγευμα (19:00) θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση.

Παίρνει μπρος η «Παναθηναϊκή Συμμαχία»

Στις 13:00 αρχίζει η εγγραφή μελών στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία», με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τη σωτηρία της ΠΑΕ. Οι τρόποι εγγραφής είναι οι εξής: 1) Ηλεκτρονική εγγραφή μέσω της ιστοσελίδας paomprosta.gr και καταβολή του ποσού, μέσω πιστωτικής κάρτας. 2) Εγγραφή, με φυσική παρουσία του μέλους, στον ειδικό χώρο που έχει παραχωρήσει η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στη διεύθυνση Λεωφόρος Κηφισίας 168 και Σοφοκλέους (1ος όροφος), στο Μαρούσι. Η καταβολή του ποσού θα γίνεται είτε μέσω μετρητών, είτε μέσω πιστωτικής κάρτας, είτε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Για τη φυσική παρουσία, είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο. Για την διαδικασία εγγραφής μέσω τραπέζης, θα υπάρξει αναλυτική ανακοίνωση την Δευτέρα, αλλά για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορεί ο καθένας να επικοινωνεί στα τηλέφωνα: 210/6870707-708-710 από 08:00 έως 24:00.

Ο «Αναστό» και η… έκπληξη

Ο «Αναστό» και η… έκπληξη
Εντός της ημέρας αναμένεται να πραγματοποιηθεί το καθοριστικό ραντεβού της διοίκησης του Άρη με τον Νίκο Αναστόπουλο, ο οποίος είναι το μεγάλο φαβορί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, σήμερα να ανακοινωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών, αν ο 54χρονος τεχνικός δεν προβάλει εξωπραγματικές απαιτήσεις.

Το μπάτζετ που διαθέτουν οι «κίτρινοι» για τον προπονητή και τους συνεργάτες του είναι συγκεκριμένο και δεν πρόκειται να κάνουν υπερβάσεις σε αυτό το κομμάτι.

Άλλωστε, αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο σταμάτησαν οι συζητήσεις με τον Μάκη Κατσαβάκη, του οποίου οι απαιτήσεις κρίθηκαν υπερβολικές.

Από την πλευρά του, ο Αναστόπουλος παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στον πάγκο των Θεσσαλονικέων και σήμερα θα ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις των δύο πλευρών.

Εν τω μεταξύ, τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως στη λίστα με τους υποψήφιους προπονητές για τον Άρη έχει προστεθεί το όνομα ενός προπονητή από το εξωτερικό με γνώση του ελληνικού ποδοσφαίρου, του οποίου η περίπτωση εξετάζεται και μπορεί να κάνει την έκπληξη.

Δεν αποκλείεται αν «στραβώσει» η υπόθεση του Αναστόπουλο, οι διοικούντες την «κίτρινη» ΠΑΕ να στραφούν στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας για τη νέα σεζόν, η διοίκηση του Άρη θέλει να κλείσει πρώτα το θέμα του προπονητή και σε συνεργασία μαζί του θα ψάξουν τους παίκτες που έρθουν στη Θεσσαλονίκη.

Οι διοικούντες θέλουν να έχουν την άποψη του νέου τεχνικού για τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα, ειδικά για αυτές των τριών παικτών άνω των 24 ετών, στις οποίες πρέπει να γίνει πολύ προσεκτική επιλογή, λόγω του περιορισμένου αριθμού.

«Ψάχνονται» για Τάτο στον Ατρόμητο

«Ψάχνονται» για Τάτο στον Ατρόμητο 
Το ενδεχόμενο να αποκτήσουν εκ νέου με τη μορφή δανεισμού τον Ανδρέα Τάτο από τον Ολυμπιακό εξετάζουν στον Ατρόμητο.

Ο 23χρονος χαφ είχε παίξει ως δανεικός στους Περιστεριώτες την περσινή σεζόν και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν θα έλεγε όχι στο παραπάνω ενδεχόμενο.

Ωστόσο, ίσως χρειαστεί οι «κυανόλευκοι» να περιμένουν αρκετό διάστημα, αφού ο Ζαρντίμ - όπως και στην περίπτωση του Σουμπίνιο - θέλει να «τσεκάρει» από κοντά ολόκληρο το ρόστερ των νταμπλούχων Ελλάδας, προτού εισηγηθεί την παραχώρηση των ποδοσφαιριστών του.

Την περσινή σεζόν ο Τάτος έπαιξε σε 26 αγώνες της Σούπερ Λίγκας, έχοντας δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ στο ενεργητικό του.

Εν τω μεταξύ, βροντερό «παρών» αναμένεται να δώσει ο κόσμος της ομάδας στη σημερινή επίσημη «πρώτη» που θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στο γήπεδο του Περιστερίου.

«Όπως κάνουν στον Παναθηναϊκό…»

«Όπως κάνουν στον Παναθηναϊκό…»
Τα χνάρια της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» αναμένεται να ακολουθήσουν στον ΟΦΗ.

Το πλάνο έχει κατά νου ο Μάνθος Πουλινάκης, ο οποίος είναι ο πρωτεργάτης της κίνησης «ΟΦΗ 2012» και δεδηλωμένος αντίπαλος του Σήφη Κορωνάκη στη σημερινή διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ αποκάλυψε ότι βρέθηκαν ήδη τα 20 ιδρυτικά μέλη και προχωρά στην εκπόνηση ενός σχεδίου συμμετοχικού χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα, το παραπάνω πλάνο θα στηρίζεται στην εγγραφή -και τον οβολό- φίλων της ομάδας, με αντιπαροχή κάποια προνόμια που θα έχουν να κάνουν με τις τιμές στα εισιτήρια διαρκείας και τη συνδιαμόρφωση των αποφάσεων.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα δημοσιοποιηθεί η σχετική διακήρυξη, όπως είχε τονίσει ο κ. Πουλινάκη.

Μάλιστα, ετοιμάζεται ιστοσελίδα, μέσω της οποίας οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εγγράφονται στον «ΟΦΗ 2012» και να ενημερώνονται για όλες τις λεπτομέρειες του πλαισίου δράσης.

Κόβει ό,τι… κόβεται

Κόβει ό,τι… κόβεται
Σε κάθε δυνατή περικοπή προχωρά η ΠΑΕ ΑΕΚ προκειμένου να μειώσει όσο περισσότερο μπορεί τα έξοδα και να γίνει βιώσιμη. Μετά την πώληση του Βίκτορα Κλωναρίδη, γίνεται προσπάθεια για άλλες αποχωρήσεις, είτε με τη μορφή πώλησης είτε με αποδέσμευση.

Ο Γρηγόρης Μάκος και ο Λεονάρντο είναι ίσως οι μόνοι που μπορούν να πωληθούν και να φέρουν σεβαστά ποσά στα ταμεία της ΠΑΕ. Για τον μεν πρώτο υπάρχει ενδιαφέρον από τη Γερμανία, αλλά όχι ακόμη συγκεκριμένη πρόταση, ενώ ο δεύτερος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν μετακομίζει στην Κίνα από την οποία υπάρχει καλή πρόταση, αλλά είναι στη λίστα της Ζυρίχης.

Ο Παναγιώτης Λαγός πήγε στη Δρέσδη για να δοκιμαστεί από τη Δυναμό, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία. Αν πείσει και συμφωνήσει με τους Γερμανούς, θα αποχωρήσει μαζί με το συμβόλαιό του σαν ελεύθερος. Ανάλογη προσπάθεια θα γίνει και για τους Γκερέιρο (κυρίως), Ρίκκα, Αργυρίου, πιθανώς και τον Αραμπατζή, που έχουν υψηλές απολαβές για τη νέα πραγματικότητα της ΑΕΚ.

Υπογράφει αύριο

Τυπική διαδικασία είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Βίκτορα Κλωναρίδη στη Λιλ. Η συμφωνία των δύο ομάδων είναι δεδομένη και ο 20χρονος μεσοεπιθετικός, που βρίσκεται στο Βέλγιο (χώρα καταγωγής του), θα μεταβεί την Τρίτη στη Γαλλία για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει για 2+2 χρόνια. Τον παίκτη θα συνοδεύσει ο Βασίλης Τσιάρτας με τον διπλό ρόλο του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ, αλλά και του μάνατζερ του νέου αποκτήματος των «λιλουά». Η ΑΕΚ θα βάλει 800.000 ευρώ στα ταμεία της την επόμενη εβδομάδα, διατηρεί το 10% ως ποσοστό μεταπώλησης, ενώ αν ο Κλωναρίδης κάνει 25 εμφανίσεις την προσεχή διετία, θα εισπράξει επιπλέον 150.000 ευρώ.

Ραντεβού για το γήπεδο

Σήμερα στις 18:00 θα υπάρξει συνάντηση της επιτροπής που έχει συσταθεί για το γήπεδο. ΠΑΕ και Ερασιτεχνική θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με κύριο θέμα το ενδιαφέρον της κινεζικής κατασκευαστικής εταιρείας για το γήπεδο.

Κιτρινόμαυρες… οντισιόν

Σήμερα ο Βαγγέλης Βλάχος θα αρχίσει να προπονεί παίκτες από τη δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ, καθώς κι άλλους νεαρούς, προκειμένου να κρίνει ποιοι θα προωθηθούν σε πρώτη φάση στην προετοιμασία της «πρώτης» ομάδας, που αρχίζει την επόμενη Δευτέρα. Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ θα «εξετάσει» τους: Αργυρίου, Αρέστη, Βαλεντίνο Βλάχο, Κωνσταντίνο Βλάχο, Γαρουφαλιά, Γροντή, Δωριάδη, Κέζο, Κοτσαρίδη, Ματεντζίδη, Μοσχονά, Νικολιά, Νικόλτση, Ντούμπερετ, Παπαδημητρίου, Τσαμουρλίδη, Τσουκαλά, Φέτση και Φροξυλιά.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου