ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Γκαλέτι:"Είχα το πρόβλημα από το 1997"

Γκαλέτι:"Είχα το πρόβλημα από το 1997"

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι αποκάλυψε πως το πρόβλημα με το νεφρό του παρουσιάστηκε το 1997 από μία χαλασμένη σόδα!
Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έκανε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι αναφορικά με το πρόβλημα υγείας του, το οποίο παρουσιάστηκε πριν από 15 χρόνια!

Ο 32χρονος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού τόνισε πως όλα ξεκίνησαν από μία σόδα με μολυσμένο νερό, ενώ ανέφερε πως στο τελευταίο ματς με τους ερυθρόλευκους αγωνίστηκε με 20 πίεση!

"Το 1997 βρισκόμουν με την εθνική ομάδα U-20 της Αργεντινής στο Μεξικό. Ήπιαμε σόδα με πάγο, όμως το νερό ήταν μολυσμένο. Ταλαιπωρήθηκα από ίωση ενώ με πονούσε έντονα ο λαιμός μου κάτι που κατέληξε σε νεφρική ανεπάρκεια".

Ο Γκαλέτι ισχυρίζεται πως για 12 χρόνια είχε καταφέρει να καταπολεμήσει το πρόβλημα υγείας του με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. Η κατάσταση επιδεινώθηκε το 2009.

"Για να αποφύγω τον κίνδυνο να υποστώ ρήξη νεφρού αποφάσισα να σταματήσω το ποδόσφαιρο.

Με το που ολοκληρώθηκε το ματς, την επόμενη μέρα κατάλαβα πως δεν θα μπορούσα να ξαναπαίξω.

Στο τελευταίο παιχνίδι που αγωνίστηκα (σ.σ. κόντρα στη Λάρισα τον Ιανουάριο του 2010) είχα 20 πίεση κάτι που είναι πολύ επικίνδυνο".

Ο 32χρονος άσος πλέον κοιτάζει μπροστά. Η μεταμόσχευση νεφρού με δότη τον πατέρα του εξελίχθηκε δίχως επιπλοκές.

"Οι γιατροί με ενθαρρύνουν για να αγωνιστώ ξανά. Μου έδωσαν κίνητρο για την χειρουργική επέμβαση. Θα προσπαθήσω να επανέλθω σε ένα μήνα. Αυτό θα συμβεί σίγουρα με την Εστουδιάντες".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου