ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Χαίρεσαι να βλέπεις τον Πρίντεζη να παίζει μπάσκετ (video)

Χαίρεσαι να βλέπεις τον Πρίντεζη να παίζει μπάσκετ (video)

Ο υπερηχητικός Πρίνεζης συνεχίζει να πραγματοποιεί καταπληκτικές εμφανίσεις, έχει βελτιωθεί ακόμη περισσότερο, έχει εξελίξει το ρεπερτόριο του στην επίθεση και χαίρεσαι να τον βλέπεις να παίζει μπάσκετ.
Η αγωνιστική εξέλιξη του υπερηχητικού Γιώργου Πρίντεζη σε εντυπωσιάζει και σε συναρπάζει. Έχει βελτιώσει το παιχνίδι του σε όλους τους τομείς και πραγματικά χαίρεσαι να τον βλέπεις να παίζει μπάσκετ. Τον απολαμβάνεις! Και αυτό έκαναν όσοι τον παρακολούθησαν σε μία ακόμη δική του υπέροχη παράσταση μπροστά στο κοινό του στο ΣΕΦ κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ, όντας ο πρώτος σκόρερ (17π, 4/8δ, 3/4τρ) και εκ των πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού στη νικηφόρα αναμέτρηση κόντρα στη Κάχα Λαμποράλ.

Ο Γιώργος Πρίντεζης εξακολουθεί να παίζει μπάσκετ από εκεί που σταμάτησε πέρσι, συνεχίζοντας και φέτος να πραγματοποιεί καταπληκτικές εμφανίσεις. Έχει εξελίξει τις κινήσεις του στο low-post και έχει εμπλουτίσει το ρεπερτόριο του στο πως να τελειώνει τις φάσεις. Είναι τρομερά γυμνασμένος και φροντίζει να αξιοποιεί τα αθλητικά του προσόντα, όντας πολύ γρήγορος (για πάουερ-φόργουορντ), με έκρηξη και αλτικός, ενώ πλέον έχει δουλέψει και στη δύναμη. Είναι χαρακτηριστικό πως σε μία φάση, χάρη στην "πλαστικότητα" που διαθέτει, κόντευε να "σακατέψει" τους αστραγάλους του Νοτσιόνι με τις συνεχόμενες προσποιήσεις του (δείτε στο βίντεο στο 00.08'), με τους αντιπάλους να τον... χάνουν. Πλέον, δεν μπορείς να τον αφήσεις ελεύθερο ούτε για να σουτάρει από μακριά, καθώς έχει αποκτήσει αξιόπιστο σουτ και από τα 6.75 μέτρα, όντας ένα υπερσύγχρονο "4άρι", ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη.

Όντας "καυτός" από την περιφέρεια σημείωσε μεγάλα σουτ, πήρε πρωτοβουλίες και μέτρησε 3/4 τρίποντα, έχοντας βελτιώσει και σταθεροποιήσει το χέρι του από την περιφέρεια. Ήταν για ακόμη μία φορά ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού σε παιχνίδι, αλλά το σημαντικό είναι το πόσο αρμονικά λειτουργεί στο ερυθρόλευκο σύνολο, τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα. Ο Γιώργος Πρίντεζης βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του και συνεχίζει να διατηρεί την απόδοση του σε πολύ υψηλό επίπεδο, παίζοντας μπάσκετ με τεράστια αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τις δυνατότητες του. Και είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι οι εξαιρετικές του εμφανίσεις έχουν διάρκεια! Πλέον έχει αναλάβει και τα καθήκοντα του ηγέτη μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη, έχοντας γίνει επίσης σημείο αναφοράς στο παιχνίδι των Πειραιωτών στο σκοράρισμα, απαιτήσεις στις οποίες ανταποκρίνεται και με το παραπάνω.

Πνευματικά και ψυχολογικά, πλέον, είναι ήρεμος, συνειδητοποιημένος και κατασταλαγμένος, όντας σε μία ώριμη φάση της καριέρας του, έχοντας υπογράψει κιόλας το περασμένο καλοκαίρι το νέο τριετές συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες. Γεγονός το οποίο του προσφέρει ηρεμία, σιγουριά και ασφάλεια ώστε να συνεχίσει την καλή δουλειά που κάνει φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα, τόσο στους αγώνες, όσο και στις προπονήσεις. Παίζει ρόλο βέβαια και ο εξαιρετικός χαρακτήρας που διαθέτει, αλλά και το πόσο σωστά αντιμετωπίζει το παιχνίδι. Άριστος επαγγελματίας και παράδειγμα για τους υπόλοιπους, έχοντας πάντα την νοοτροπία "η ομάδα πάνω απ' όλους".  Το γεγονός, μάλιστα, πως είναι και φίλαθλος της ομάδας, σε κάνει να νιώθεις υπερήφανος που ο Ολυμπιακός έχει ένα δικό του παιδί στο ρόστερ του.

Δείτε στα στιγμιότυπα του ματς, στο 00.08' την κίνηση του Πρίντεζη στον Νοτσιόνι:


Highlights: Olympiacos - Caja Laboral από Euroleague_Basketball

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου