ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

«Θα είμαστε καλοί» (HD videos)

«Θα είμαστε καλοί» (HD videos) 

11/10/2012


Ο Μπαρτζώκας επανέλαβε ότι ο Ολυμπιακός είναι χτισμένος για τίτλους και διευκρίνισε πως ο κόσμος αγαπάει την ομάδα ανεξάρτητα ποιος είναι προπονητής

Όταν ζητήθηκε από τον Μπαρτζώκα να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο, σε σχέση με την δική του παρουσία αντί του Ίβκοβιτς, απάντησε πολύ σωστά. «Ήρθα σε αυτή την ομάδα και πρέπει αν διαχειριστώ μια κατάσταση. Υπάρχει μια καλή ομάδα, ένα καλό επιτελείο που υπάρχει γύρω της και φυσικά να διαχειριστώ την πίεση που υπάρχει. Πιστεύω ότι θα είμαστε καλοί και είναι μια ομάδα χτισμένη για τίτλους. Αν θα πετύχεις, έχει να κάνει με τις συγκυρίες. Δεν έχω να πω κάτι στον κόσμο, αγαπάει τον Ολυμπιακό ανεξάρτητα ποιος είναι ο προπονητής του». 

Ακολούθως αναφέρθηκε στην διαφορά της περσινής σεζόν, σε ότι αφορά τις προσδοκίες που υπάρχουν από την ομάδα του και φρόντισε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους. «Βλέπω μεγαλύτερη πίεση στους παίκτες. Πέρσι η φιλοσοφία ήταν πως πάμε παιχνίδι-παιχνίδι και κάθε νίκη πανηγυριζόταν σε μεγάλο γεγονός. Τώρα κρατήσαμε την ίδια ομάδα με πέρσι και όπως είναι λογικό δεν ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία. Βέβαια για να φθάσεις σε ένα καλό επίπεδο απόδοσης, πρέπει να περάσει κάποιο διάστημα. Δεν είμαστε έτοιμοι να περάσουμε 40' λεπτά καλά. Εμείς δεν ξεχωρίζουμε για το μπάτζετ μας, αν κι εγώ είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια της διοίκησης. Αλλά δεν είμαστε το φαβορί για την Ευρωλίγκα. Δεν είμαστε η ομάδα που θα κερδίσει ακόμα κι αν δεν παίζει καλά. Κάθε παιχνίδι θα είναι σημαντικό».

Ο 47χρονος τεχνικός δεν θέλησε να πάει πολύ μακριά και όταν ρωτήθηκε για το διαφορετικό σύστημα του ΤΟΡ-16, τόνισε ότι ακόμα είναι νωρίς για να σκέφτεται την επόμενη φάση. «Μας ενδιαφέρει να παίξουμε δύσκολα παιχνίδια, αν και δεν συμφωνώ ότι το ΤΟΡ-16 είναι το πραγματικό παιχνίδι της Ευρωλίγκα. Ο πραγματικός μας στόχος είναι να φθάσουμε εκεί. Πολλοί παράγοντες μπορεί να επηρεάσουν την πορεία μας, όπως οι τραυματισμοί. Δεν το σκέφτομαι καθόλου, αν κι εφ' όσον φθάσουμε σε αυτό με τη νέα μορφή που έχει, θα έχουμε την ευκαιρία να ανακάμψουμε αν κάνουμε κάποια ήττα στο ξεκίνημα».

Δείτε το video:








www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου