ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Στην εξέδρα ο Ζιράρ με Ολυμπιακό!

Στην εξέδρα ο Ζιράρ με Ολυμπιακό!

Ο Ρενέ Ζιράρ θα κοουτσάρει από την εξέδρα (!) τη Μονπελιέ στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό επί γαλλικού εδάφους στις 24 Οκτωβρίου.
Το προτεταμένο μεσαίο δάχτυλο του Ρενέ Ζιράρ προς τον Χουμπ Στέφενς, στο φινάλε του αγώνα της Μονπελιέ κόντρα στη Σάλκε, στη Γερμανία (3/10), στοιχίζει στον Γάλλο προπονητή τη θέση του στον πάγκο κόντρα στον Ολυμπιακό.
Ο Ζιράρ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό για δύο παιχνίδια, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη (10/10) από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA. Έτσι, δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της γαλλικής ομάδας στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό στο "Λα Μοσόν", στις 24 Οκτωβρίου.

Η δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του Ζιράρ είναι με τριετή αναστολή, ενώ ο 58άχρονος Γάλλος τεχνικός καλείται να καταβάλει και πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ για τη συμπεριφορά του. Όσο για τη Μονπελιέ θα πρέπει να πληρώσει 17.000 ευρώ για αντικείμενα και φωτοβολίδες που πέταξαν οι οπαδοί της, αλλά και τη συμπεριφορά των παικτών της, οι οποίοι πήραν πέντε κάρτες. Η Μονπελιέ έχει το δικαίωμα να καταθέσει έφεση.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου