ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Σάντος: «Είμαστε τσαντισμένοι…»

Σάντος: «Είμαστε τσαντισμένοι…» 

13/10/2012

Σάντος: «Είμαστε τσαντισμένοι…» 
Άδικο αποτέλεσμα που προκαλεί… νεύρα στην Εθνική ομάδα, χαρακτήρισε την λευκή ισοπαλία με την Βόσνια στο «Καραϊσκάκη» ο Φερνάντο Σάντος στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι η «γαλανόλευκη» ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι στο τέλος εμείς θα πανηγυρίζουμε την πρόκρισή μας στην Βραζιλία.

Ο Σάντος στάθηκε και στο γεγονός ότι οι παίκτες του έκαναν όσα έπρεπε επιθετικά, απλά δεν ήρθε το γκολ ενώ μίλησε τόσο για τον τραυματισμό του Μαλεζά όσο και το ρεκόρ του Γιώργου Καραγκούνη.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Σάντος:

"Ήταν ένα παιχνίδι απέναντι σε δύο πολύ δυνατές ομάδες. Με ένα αποτέλεσμα άδικο, γιατί θεωρώ πως ότι είδαμε μέσα στο γήπεδο η επικράτησή μας θα ήταν δίκαιη, αλλά απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε ευκαιρίες. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πολύ δυνατά καταφέραμε να δημιουργήσαμε ευκαιρίες, μια από αυτές πολύ κλασσική δυστυχώς δεν καταφέραμε να την μετουσιώσουμε σε γκολ.

Από εκεί και πέρα, για διάφορους λόγους χάσαμε λίγο τον έλεγχο και η Βοσνία δημιούργησε και αυτή ευκαιρίες. Στην ανάπαυλα μιλήσαμε για τις λανθασμένες τοποθετήσεις και στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι κλείσαμε τους χώρους και δεν μας απείλησε η Βοσνία. Χάσαμε μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία, αλλά πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Είμαστε θα έλεγα τσαντισμένοι για το αποτέλεσμα αυτό, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Σλοβακία".

Για την κατάταξη του ομίλου: "Από την αρχή ξέραμε πως αυτές οι τρεις ομάδες είχαν την φιλοδοξία να φτάσουν στην Βραζιλία. Αυτή τι στιγμή δεν μπορούμε να πούμε κάτι, αλλά εγώ πιστεύω πως στο τέλος εμείς θα είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίσουμε".

Για το ρεκόρ του Καραγκούνη και την εικόνα της Εθνικής: "Είναι κάτι ιστορικό αυτό που πέτυχε σήμερα ο Καραγκούνης και το πέτυχε για το πάθος που έχει. Παραμένει ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής για εμάς. Από εκεί και πέρα η εικόνα της Εθνικής έχει μια βελτίωση και μέσα από τα παιχνίδια και όχι τις προπονήσεις θα κοιτάξουμε να βελτιωθούμε περισσότερο. Σήμερα εκτός από την ατυχία στις ευκαιρίες, είχαμε και την ατυχία με τον τραυματισμό του Μαλεζά και εμένα με περιόρισε αυτό για τις αλλαγές που ήθελα να κάνω".

Για την τελική προσπάθεια και το γκολ που δεν ήρθε: "Δεν μπορώ να πως ότι έφταιξε κάτι συγκεκριμένο. Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αλλά το γκολ δεν ήρθε, μπορεί να έρθει σε άλλο ματς. Το σημαντικό είναι πως δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο άλλες ευκαιρίες μπαίνουν, άλλες όχι".

Για τον Μαλεζα: "Δεν έχουμε κάποια πληροφόρηση, περιμένουμε να δούμε τι θα πει το ιατρικό επιτελείο".

Για την κούραση που φάνηκε να υπάρχει στο τέλος: "Η αλήθεια υπήρχε μια κόπωση από κάποιους και γι αυτό είπα ότι μας έλειψε μια αλλαγή, έγινε η αναγκαστική του Μαλεζά και μας περιόρισε θα μπορούσα να κάνω μια ακόμη στο κέντρο. Ενόψει του αγώνα με την Σλοβακία θα δούμε το Σάββατο σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες, αλλά είναι αλήθεια πως πρέπει να φρεσκάρουμε την ομάδα θα δούμε πως θα γίνει αυτό".


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου