ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Μπάρκερ: "Φοβερός επαγγελματίας ο Κάρολ"

Μπάρκερ: "Φοβερός επαγγελματίας ο Κάρολ"

Ο Φρέντι Μπάρκερ μιλώντας σε αγγλική ιστοσελίδα εξήρε τον επαγγελματισμό του Ρόι Κάρολ, τονίζοντας πως θαυμάζει τον Βορειοϊρλανδό τερματοφύλακα.
Ο 19χρονος άσος της ομάδας Κ-20 του Ολυμπιακού μίλησε στην ιστοσελίδα "goonertalk.com" και αναφέρθηκε στον θαυμασμό που τρέφει για τον 35χρονο γκολκίπερ των ερυθρολεύκων αλλά και στα προσωπικά επαγγελματικά του σχέδια.

"Θαυμάζω τον Ρόι Κάρολ. Υπογράψαμε μαζί (τον Ιανουάριο) την ίδια μέρα, στον Ολυμπιακό. Πάντα μιλάμε, όποτε βρισκόμαστε. Νομίζω αυτό γίνεται επειδή είμαστε οι μοναδικοί Βρετανοί, στην ομάδα. Ο επαγγελματισμός του είναι κάτι το μοναδικό και μετά από τις περσινές του εμφανίσεις, είμαι σίγουρος ότι θα έχει πολλές καλές στιγμές, ακόμα, πριν αποχωρήσει από την ενεργό δράση", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Άγγλος επιθετικός της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού.

Όσον αφορά τη μετακίνηση του στους ερυθρόλευκους αλλά και το τι ελπίζει για το μέλλον, ο Μπάρκερ τόνισε τα εξής: "Έγινε μέσω ενός Έλληνα μάνατζερ, που είναι φίλος με την οικογένειά μου και με είχε παρακολουθήσει αρκετά, πριν με προτείνει στον Ολυμπιακό. Ελπίζω στο μέλλον να παίξω σε μεγάλο επίπεδο, είτε στην Ελλάδα, είτε σε Αγγλία, Αμερική". 

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου