ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Κανονικά ο Γκρέκο

Κανονικά ο Γκρέκο

Με τους συμπαίκτες του και χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα πλέον στο γόνατο του, γυμνάστηκε ο Γκρέκο στην προπόνηση της Πέμπτης (11/10) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Ατομικό οι Φουστέρ και Παπάζογλου, αποκατάσταση για Χολέμπας, Ιμπαγάσα. Φιλικό με την Κ-20 την Παρασκευή (12/10, 10:30).
Χωρίς την παρουσία των διεθνών συνεχίστηκε την Πέμπτη (11/10) η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την Ξάνθη, με την πρωινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς σε θέματα τακτικής, παίζοντας και δίτερμα. Ο Λεάντρο Γκρέκο συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο του, ενώ σε φουλ ρυθμούς γυμνάστηκε και ο Φρανσουά Μοδέστο.

Αερόβιο πρόγραμμα στο γυμναστήριο και αποκατάσταση έκανε ο Νταβίδ Φουστέρ, ενώ ο Τάσος Παπάζογλου έκανε θεραπεία και ατομικό στο γυμναστήριο.

Οι Χοσέ Χολέμπας και Αριέλ Ιμπαγάσα έκαναν θεραπεία καθώς ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Αντί προπόνησης, την Παρασκευή (12/10) το πρωί (10:30) θα διεξαχθεί φιλικό στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη με αντίπαλο την ομάδα Νέων (Κ-20) του συλλόγου.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Με τη συμμετοχή και του Λεάντρο Γκρέκο διεξήχθη η πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού, την Πέμπτη. Ο Ιταλός μέσος αφήνει πίσω του το μικροπρόβλημα στο γόνατο, το οποίο τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες και σήμερα γυμνάστηκε κανονικά. Μαζί του και ο Φρανσουά Μοδέστο.

Οι τραυματίες Αριέλ Ιμπαγάσα και Χοσέ Χολέμπας συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν, κάνοντας θεραπεία. Το ίδιο, συν αερόβιο πρόγραμμα στο γυμναστήριο έκανε ο Νταβίδ Φουστέρ, λόγω μίας κάκωσης στο πόδι η οποία τον ταλαιπωρεί. Ο Τάσος Παπάζογλου γυμνάστηκε ατομικά στο γήπεδο, κάνοντας παράλληλα θεραπεία.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε και σήμερα δίτερμα, με τους ποδοσφαιριστές να δουλεύουν στην τακτική τους. Η προπόνηση δεν διήρκεσε πολλή ώρα, αφού αύριο οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν στο Ρέντη προπονητικό φιλικό με την ομάδα Κ20 του συλλόγου μας. Αυτό θα διεξαχθεί αντί προπόνησης, στις 10:30".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου