ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Τακτική και δίτερμα υπό... βροχή

Τακτική και δίτερμα υπό... βροχή

Τακτική, δίτερμα αλλά και αρκετό τρέξιμο περιελάμβανε η απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης (10/10) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Θεραπεία ο Φουστέρ, ατομικό ο Γκρέκο, κανονικά ο Μοδέστο, πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν οι Χολέμπας και Ιμπαγάσα.
Με τη συνοδεία... βροχής ξεκίνησε η απογευματινή προπόνηση των παικτών του Ολυμπιακού το απόγευμα της Τετάρτης (10/10) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.
Το πρόγραμμα εκγύμνασης περιελάμβανε τακτική, δίτερμα σε μισό γήπεδο και αρκετό τρέξιμο στη συνέχεια.

Κανονικά προπονήθηκε ο Φρανσουά Μοδέστο ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις των τελευταίων ημερών, ενώ ο Λεάντρο Γκρέκο ακολούθησε αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο.

Ο Νταβίδ Φουστέρ έχει ένα αιμάτωμα στο πόδι και έκανε θεραπεία, με τους τραυματίες Αριέλ Ιμπαγάσα και Χοσέ Χολέμπας να συνεχίζουν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν.

Οι ερυθρόλευκοι θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την Ξάνθη, με την πρωινή (10:30) προπόνηση της Πέμπτης (11/10) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Με μία ξαφνική και δυνατή βροχή ακριβώς την ώρα που άρχιζε η απογευματινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνέχισαν το απόγευμα της Τετάρτης την προετοιμασία τους για το ματς με την Ξάνθη.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αρκετή τακτική, αφού στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν δίτερμα, σε χώρο ίσο με το μισό γήπεδο. Κανονικά στην προπόνηση συμμετείχε ο Φρανσουά Μοδέστο. Ο Λεάντρο Γκρέκο, από την άλλη, έκανε αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο.

Οι τραυματίες Αριέλ Ιμπαγάσα και Χοσέ Χολέμπας συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν, ενώ ο Νταβίδ Φουστέρ κινήθηκε πάλι ατομικά, κάνοντας θεραπεία, λόγω αιματώματος στο πόδι, από χτύπημα.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με αρκετό τρέξιμο και οι παίκτες του Ολυμπιακού ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο το πρωί στις 10:30, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου