ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Περπέρογλου: "Δεν ήθελα να χάσω αυτό το ματς"

Περπέρογλου: "Δεν ήθελα να χάσω αυτό το ματς"

Ο Στράτος Περπέρογλου τόνισε πως δεν ήθελε να χάσει με τίποτα το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού για τη φετινή σεζόν κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ στο ΣΕΦ.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "SportDay", ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε για το παιχνίδι με την Κάχα Λαμποράλ, τον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά και το επικείμενο ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Για την προσαρμογή του στον Ολυμπιακό: "Έχει περάσει ενάμισης μήνας που είμαστε όλοι μαζί. Και από την αρχή όλοι με βοήθησαν να αισθανθώ άνετα και να προσαρμοστώ εύκολα. Άλλωστε τα περισσότερα παιδιά τα ήξερα".

Για την υποστήριξη του κόσμου προς το πρόσωπό του: "Τον ευχαριστώ που έδειξε να με αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Βέβαια εκλαμβάνω τη θερμή υποδοχή τους και ως τρόπο... να με ενημερώσουν πως περιμένουν πολλά και από εμένα. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της και να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι".

Για την εικόνα του Ολυμπιακού απέναντι στην Κάχα Λαμποράλ: "Ελαφρυντικά υπάρχουν πολλά. Η ουσία είναι πως αυτό ήταν ουσιαστικά το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας. Θέλουμε δουλειά και εξυπακούεται πως θα δουλέψουμε σκληρά, γιατί αυτή η ομάδα πρέπει να ξεκινά από την άμυνα. Αυτή θα μας δώσει τα εύκολα καλάθια, αυτή θα μας βοηθήσει να ανοίξουμε το σκορ. Είχαμε αρκετά νεκρά διαστήματα, στα οποία επιτρέψαμε στην Κάχα να επιστρέψει. Ειδικά στην αρχή της 3ης περιόδου. Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι στην άμυνα. Είχαμε φάουλ να ξοδέψουμε, αλλά δεν το κάναμε και αντ' αυτού δώσαμε βολές και η αντίπαλος μας πλησίασε. Έπρεπε να μπούμε δυνατά και να ανοίξουμε τη διαφορά. Ήταν θέμα χαρακτήρα, όπως ήταν και θέμα του κόσμου που ήρθε να μας στηρίξει στην πρεμιέρα -και φυσικά τον χρειαζόμαστε κοντά μας όλη τη σεζόν-, δεδομένου ότι εμείς ήμασταν αυτοί που είχαμε το άγχος, γιατί εμείς είχαμε το "πρέπει" της νίκης -ως πρωταθλητές και ως γηπεδούχοι. Η Κάχα δεν είχε κάτι να χάσει και έπαιξε ελεύθερα. Το θετικότερο όλων ήταν ότι υλοποιήσαμε τον κύριο στόχο μας: νικήσαμε".

Για την ψυχολογία του Ολυμπιακού: "Είναι σαφές πως πλέον υπάρχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, γιατί όλοι ξέρουν τι μπορούν να κάνουν. Αυτό, ειδικά για τα παιδιά που είναι πιο μικρά σε ηλικία, είναι πολύ σημαντικό. Μπαίνουν με άλλη ψυχολογία και παίζουν με μεγαλύτερη ωριμότητα. Ο επόμενος ευρωπαϊκός σταθμός του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα είναι στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα συναντήσει την Αναντολού Εφές, ομάδα που... σπατάλησε χρήμα για να φτάσει φέτος στο φάιναλ φορ. Όλα τα ματς είναι δύσκολα. Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι. Εμείς βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά, με τη σειρά που έρχονται. Και μην ξεχνάτε πως είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν".

Για το πώς αισθανόταν το διάστημα που ήταν τραυματίας: "Είναι ξεκάθαρο πως δεν ήθελα να χάσω αυτό το ματς: μια πρεμιέρα, μέσα στο ΣΕΦ. Το ιατρικό επιτελείο έκανε πολύ καλή δουλειά, το πόδι μου ξεπρήστηκε αρκετά γρήγορα, δοκίμασα το πρωί του αγώνα και ο κόουτς έκρινε πως μπορούσα να βοηθήσω. Ειλικρινά χάρηκα που έζησα αυτή την πρεμιέρα. Αυτή τη στιγμή, αισθάνομαι κάποιες ενοχλήσεις, αλλά είμαι βέβαιος πως με την κατάλληλη θεραπεία θα εξαφανιστούν".

Για το πώς αισθάνεται για την επικείμενη επίσκεψή του στο ΟΑΚΑ: "Όπου και αν παίζεις... σε αυτές τις περιπτώσεις, είτε στο ΣΕΦ είτε στο ΟΑΚΑ, η ατμόσφαιρα είναι καυτή. Ξέρω τι μας περιμένει. Θα προσπαθήσω όσο μπορώ να μείνω συγκεντρωμένος, για να καταφέρω να βοηθήσω την ομάδα μου. Έως τότε έχουμε άλλα δύο παιχνίδια για να προετοιμαστούμε και να βρούμε ρυθμό".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου