ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Έλαβε το «μήνυμα» ο Ζαρντίμ

Έλαβε το «μήνυμα» ο Ζαρντίμ 

12/10/2012

Έλαβε το «μήνυμα» ο Ζαρντίμ 
Αποφασισμένος να κάνει τον Ολυμπιακό να παίζει καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο παρουσιάζεται ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο Πορτογάλος έλαβε το «μήνυμα» από τη συζήτηση που είχε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τους εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών για την αγωνιστική φιλοσοφία των Πειραιωτών.

Πλέον ο 38χρονος τεχνικός καλείται να εμφανίσει στο γήπεδο όσα περιμένουν από την ομάδα οι οπαδοί και η διοίκηση, κάτι που γίνεται δυσκολότερο μετά και τον τραυματισμό του Αριέλ Ιμπαγάσα.

Πρόθεση του Ζαρντίμ είναι να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες που δεν έχει χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα, ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να είναι πιο φρέσκοι και να έχουν πλάνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Μία από τις σκέψεις που είναι στο μυαλό του Πορτογάλου είναι η χρησιμοποίηση του επιθετικού δίδυμο Τζεμπούρ – Μήτρογλου, οι οποίοι δεν έχουν παίξει ποτέ από την αρχή κάποιου αγώνα παρά ελάχιστα σε δύο ματς (με ΠΑΣ Γιάννινα και Σάλκε).

Επίσης, ο τεχνικός του Ολυμπιακού πρέπει να βρει λύση για τον αντι-Ιμπαγάσα, ο οποίος είναι ο ρυθμιστής της εικόνας της ομάδας μέσα στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα, ο Μασάντο έχει την ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να ανταπεξέρθει στις απαιτήσεις που υπάρχουν προς το πρόσωπό του.

  Φιλικό αγώνα με την ομάδα Νέων του συλλόγου θα δώσει σήμερα (10:30 στου Ρέντη) ο Ολυμπιακός και ο Ζαρντίμ θέλει να δει όσους ποδοσφαιριστές δεν έχουν χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής. Ένας από αυτούς είναι ο Ζαραδούκας, ο οποίος (με τον Χολέμπας να είναι στα… πιτς) είναι πιθανό να πάρει ευκαιρίες μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Επίσης, θα έχει ενδιαφέρον το που θα χρησιμοποιήσει ο Πορτογάλος τεχνικός τους Γκρέκο και Μασάντο, οι οποίοι αναμένεται να αποτελέσουν τις λύσεις τους μετά τον τραυματισμό του Ιμπαγάσα.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου