ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Το... μάζεψε ο Τζεμπούρ

Το... μάζεψε ο Τζεμπούρ

Ο Ράφικ Τζεμπούρ έκανε την αυτοκριτική του, σε "πηγαδάκια" με τους συμπαίκτες του, δύο ημέρες μετά τη δημόσια κριτική που άσκησε σε βάρος του Λεονάρντο Ζαρντίμ.
Μετά τον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Ράφικ Τζεμπούρ άφησε ξεκάθαρες αιχμές σε βάρος της τεχνικής ηγεσίας για τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού. Στην προπόνηση της Τρίτης (9/10), ο Αλγερινός επιθετικός το... μάζεψε και έλεγε σε συμπαίκτες του πως όταν η ομάδα δεν αποδίδει καλό ποδόσφαιρο η ευθύνη βαραίνει τους ποδοσφαιριστές.
"Εμείς είμαστε υπεύθυνοι, όλοι μας και εγώ μαζί. Όταν δεν είμαστε καλά εμείς είμαστε υπεύθυνοι. Πρώτος εγώ είμαι ιδιαίτερα αυστηρός με τον εαυτό μου γιατί μόνο έτσι θα μπορέσω να είμαι καλύτερος την επόμενη φορά", έλεγε χαρακτηριστικά στους συμπαίκτες του ο "τρομοκράτης", σε "πηγαδάκια" που δημιουργήθηκαν στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του Τύπου της Τετάρτης (10/9).

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα "Goal", ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είχε ολιγόλεπτο τετ α τετ κατά τη διάρκεια της προπόνησης με τον Τζεμπούρ.

Θεωρείται πιθανό το ενδεχόμενο να συζητήθηκε μεταξύ των δύο ανδρών και το θέμα που δημιουργήθηκε με τις δηλώσεις του Αλγερινού επιθετικού για την εμφάνιση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας εντός αγωνιστικού χώρου.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου