ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

12/10/2012

Διαβάστε την κριτική των παικτών της Εθνικής μας στον αγώνα με την Βοσνία.
Η Εθνική υποχρεώθηκε σε "λευκή" ισοπαλία με την Βοσνία έχοντας πολλούς παίκτες που διακρίθηκαν ενώ κανείς δεν ήταν αρνητικός.
Η Βοσνία έδειξε ιδιαίτερα τεχνική ομάδα και σίγουρα το έργο των διεθνών μας ήταν δύσκολο. Διαβάστε την κριτική των παικτών.
Καρνέζης: Σταθερός χωρίς λάθος στις επεμβάσεις του. Έδιωξε ένα πολύ επικίνδυνο σουτ του Λούλιτς στο πρώτο ημίχρονο και σε όλη την διάρκεια του αγώνα έδειξε σιγουριά κάτω από τα δοκάρια της Εθνικής.
Τοροσίδης: Οι καλύτερες φάσεις για την Βοσνία ξεκίνησαν από την πλευρά του. Στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα οι Βόσνιοι επέλεξαν να παίζουν από τα αριστερά. Δεν κατάφερε να βγάλει τις σέντρες όπως στον Ολυμπιακό ενώ είχε συμμετοχή στο δεύτερη καλύτερη ευκαιρία της Εθνικής μας, καθώς το σουτ που δοκίμασε από διαγώνια θέση βρήκε οριζόντιο δοκάρι.
Παπασταθόπουλος: Θετική κρίνεται η συμμετοχή του. Γρήγορος και επιβλητικός δεν απειλήθηκε από το ισχυρό δίδυμο της επίθεσης της Βοσνίας. Αν και συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον Μαλεζά αυτή στέφθηκε με επιτυχία.
Μαλεζάς: Ο Στέλιος Μαλεζάς αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίσημο ματς της Εθνικής Ελλάδας. Έδειξε διάθεση, έμπαινε παθιασμένα στις φάσεις και απέναντι στο επιθετικό δίδυμο "φωτιά" των Ντζέκο και Ιμπίσεβιτς στάθηκε πολύ καλά. Έγινε αλλαγή στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου λόγω τραυματισμού.
Σπυρόπουλος: Είχε πολύ καλή συνεργασία με τον Φορτούνη στην αριστερή πλευρά της Εθνικής μας. Απέφυγε τα λάθη ενώ προς το τέλος του ματς συνεργάστηκε σωστά με τον Σαμαρά αλλά η επιλογή του δεν ήταν η καλύτερη, καθώς το γύρισμα προς το κέντρο της άμυνας των Βόσνιων δεν είχε ευτυχή κατάληξη. 
Κατσουράνης: H αποστολή του ήταν δύσκολη απέναντι στο δυνατό κέντρο της Βοσνίας. Δεν βοήθησε ιδιαίτερα στην δημιουργία του παιχνιδιού για την Εθνική. Μετά τον τραυματισμό του Μαλεζά και την είσοδο του Καραγκούνη γύρισε ως κεντρικός αμυντικός.
Τζιόλης: Απέναντι στους τεχνίτες Βόσνιους δεν διακρίθηκε ιδιαίτερα. Απέφυγε το λάθος που θα μπορούσε να στοιχίσει στην Εθνική.
Φορτούνης: Δραστήριος και πολύ κινητικός. Τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά γύριζε να βοηθήσει τον Σπυρόπουλο. Πολλές επιθετικές προσπάθειες ξεκίνησαν από τα πόδια του. Ίσως ο καλύτερος παίκτης της Εθνικής στο πρώτο ημίχρονο.
Μανιάτης: Με κεφαλιά πάνω στην γραμμή απεσόβησε σίγουρο γκολ των Βόσνιων στο πρώτο ημίχρονο μετά από σουτ του Μισίμοβιτς. Δεν διακρίθηκε στην επίθεση ως δεξί χαφ ωστόσο έτρεξε και κάλυπτε τον Τοροσίδη στην άμυνα μας. Eδειξε κουρασμένος και έγινε αλλαγή.
Γκέκας: Ξεκίνησε άσχημα το παιχνίδι χάνοντας γκολ από αυτά που λέμε ότι δεν χάνονται σε κενή εστία. Δεν ήταν ιδιαίτερα καλός και πιθανόν να επηρεάστηκε από αυτή την ευκαιρία. Υπήρξαν περιπτώσεις, έστω και λίγες, στις οποίες έκανε λάθος σε απλή μεταβίβαση της μπάλας. Έγινε αλλαγή από τον Σαλπιγγίδη.
Σαμαράς: Από τα πόδια του ξεκίνησε η πρώτη καλή στιγμή της Εθνικής με την ευκαιρία του Γκέκα ο οποίος σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Αποτέλεσε την επιθετική επιλογή των συμπαικτών του. Τις περισσότερες φορές που έπαιρνε την μπάλα ήταν απειλητικός για τους Βόσνιους είτε με τελική προσωπική ενέργεια είτε στην συνεργασία του με τους συμπαίκτες του. Τα σπριντ του, όπως στην φάση του Γκέκα, ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακά.
Αλλαγές...
Σαλπιγγίδης: Ήταν μαζί με τον Φάνη Γκέκα ο μοιραίος παίκτης της Εθνικής. Στην καλύτερη ευκαιρία της Ελλάδας στο δεύτερο ημίχρονο σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ απέναντι στον Μπέγκοβιτς δεν πλάσαρε σωστά.
Καραγκούνης: Ο "Κάρα" πραγματοποίησε την 121η εμφάνιση του με την Εθνική ομάδα και χειροκροτήθηκε γι΄αυτό. Ο Σάντος δεν πήρε πιθανόν αυτά που ήθελε κατά την είσοδο του καθώς δεν συμμετείχε σε κάποια φάση που θα απειλούσε την Βοσνία.
Μήτρογλου: Δεν μπορεί να κριθεί αφού μπήκε μόλις στο τελευταίο δεκάλεπτο στην θέση του Μανιάτη. Δεν βρήκε την ευκαιρία να απειλήσει την εστία των Βόσνιων.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου