ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Παπανικολάου: "Έμφαση στην ταχύτητα και στην άμυνα"

Παπανικολάου: "Έμφαση στην ταχύτητα και στην άμυνα"

Ο Παπανικολάου σε δηλώσεις του επεσήμανε πως ο Ολυμπιακός και φέτος θα ποντάρει στην ταχύτητα και στην άμυνα, ενώ αναφέρθηκε και στην πρεμιέρα απέναντι στην Κάχα.
Στον "NOVAΣΠΟΡ FM 94.6" μίλησε ο Κώστας Παπανικολάου. Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δίνει έμφαση στην ταχύτητα και στην άμυνα, ενώ αναφέρθηκε και στο ματς με την Κάχα.
Για την μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας

"Η αρχή φέτος ήταν πιο εύκολη για εμάς. Δεν έχουν γίνει μεγάλες αλλαγές στην ομάδα καθώς ήρθαν μόλις δύο νέοι παίκτες. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για τη χημεία της ομάδας αλλά και για τον τρόπο παιχνιδιού που θα έχουμε φέτος. Υπάρχουν οι αυτοματισμοί από πέρυσι και όλα βρίσκονται σε πολύ καλό βαθμό μέχρι τώρα".

Για το αν ο νέος προπονητής, Γιώργος Μπαρτζώκας «πατάει» πάνω στα βήματα του Ίβκοβιτς

"Είναι λογικά να… πατάει ο Μπαρτζώκας πάνω στον Ίβκοβιτς και λογικό καθώς το κάνουν και οι παίκτες. Εξάλλου δεν υπάρχει μεγάλη διαφοροποίηση στο τρόπο παιχνιδιού και τον δύο καθώς δίνουν έμφαση στην άμυνα και το γρήγορο παιχνίδι.

Βέβαια υπάρχει διαφορά στη φιλοσοφία, κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία που προσπαθεί να περάσει στους παίκτες του για αυτό και είμαι βέβαιος ότι φέτος θα δούμε κάτι διαφορετικό".

Για την κίνηση που έχει ο Ολυμπιακός στον τρόπο παιχνιδιού του

"Υπάρχει κίνηση στο παιχνίδι μας. Περιφερειακοί και ψηλοί κινούνται διαρκώς στο γήπεδο και αυτό είναι ωραίο γιατί όλοι μπαίνουμε σε ρυθμό και όλοι είμαστε έτοιμοι να εκμεταλλευτούμε ανά πάσα στιγμή το όποιο λάθος της άμυνας. Γίνεται πολύ καλή προσπάθεια από όλο το σταφ και βγαίνει καλό αποτέλεσμα. Όλοι κοιτούν το καλό της ομάδας. Εγώ νιώθω πολύ όμορφα που είμαι μέλος και συμμετέχω σε μία τέτοια ομάδα".

Για το αν η περυσινή επιτυχία αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσουν οι αντίπαλοι τον Ολυμπιακό

"Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Κάθε χρόνο πάει και για τους τρεις τίτλους και όλοι τον οι υπολογίζουν στο ξεκίνημα της χρονιάς. Φέτος όμως μετά την κατάκτηση της Euroleague και του πρωταθλήματος είμαστε στόχος γιατί όλοι θέλουν να κερδίσουν τους καλύτερους. Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας και όλοι θέλουν να μας νικήσουν. Εμείς από την πλευράς μας πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και συγκεντρωμένα να δίνουμε το 100%".

Για την ομάδα που ξεχωρίζει στην Ευρωλίγκα

"Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς να κάνεις. Το έκαναν πέρυσι οι αντίπαλοί μας. Το κάθε ματς πρέπει να το κοιτάζουμε ξεχωριστά, να σεβόμαστε την κάθε ομάδα αν δεν θέλουμε να βρεθούμε προ εκπλήξεως. Ο όμιλός μας είναι από τους πιο δύσκολους ομίλους. Αν είναι ο δυσκολότερος, αυτό όμως θα φανεί στο γήπεδο. Στην Euroleague δεν υπάρχει εύκολο ματς. Ακόμα και πέρυσι που θεωρητικά ο όμιλος ήταν πιο εύκολος η Κάχα είδαμε ότι έμεινε εκτός επόμενης φάσης. Η περυσινή σεζόν, πρέπει να είναι για εμάς μάθημα και να μας δείξει φέτος το δρόμο".

Για την πρεμιέρα με την Κάχα Λαμποράλ

"Η πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις. Είναι τα πιο δύσκολα παιχνίδια. Κάθε αρχή και δύσκολη, που λένε. Η Κάχα έχει ιστορία, καλούς παίκτες, καλή ομάδα και προπονητή. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο κάνουμε το παιχνίδι μας, να δώσουμε ενέργεια, να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Ο κόσμος ξαναήρθε στο γήπεδο μετά την περυσινή επιτυχία και θέλουμε να το κρατήσουμε. Ένα εισιτήριο δεν είναι εύκολη υπόθεση σε μία τέτοια εποχή, το καταλαβαίνουμε και το συμμεριζόμαστε δεν ζούμε σε δικό μας συννεφάκι. Για αυτό μας χαροποιεί ότι ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου