ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Μπουρούσης: "Χαρούμενος που θα αντιμετωπίσω τον Ολυμπιακό"

Μπουρούσης: "Χαρούμενος που θα αντιμετωπίσω τον Ολυμπιακό"

Ο Μπουρούσης θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Αρμάνι με τον Ολυμπιακό και εξέφρασε την χαρά του που θα δει ξανά την πρώην ομάδα του από κοντά.
Η Αρμάλι Μιλάνο βρίσκεται στον όμιλο του Ολυμπιακού στην Euroleague και ο πρώτην σέντερ των Πειραιωτών και νυν της ιταλικής ομάδας, Γιάννης Μπουρούσης, αναφέρθηκε στο γεγονός πως θα κληθεί να αντιμετωπίσει σύντομα τους Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην μονομαχία με την Εφές.

Ο 29χρονος Έλληνας διεθνής, σχολίασε: "Είναι το πρώτο παιχνίδι και ελπίζω να ξεκινήσουμε θετικά τη σεζόν, ειδικά από την στιγμή που παίζουμε στην έδρα μας. Η Εφές είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει πάντα καλό υλικό και αυτό δεν άλλαξε και φέτος.

Ο όμιλός μας είναι πολύ δύσκολο και σκληρό και χρειάζεται επομένως συγκέντρωση σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να μπορέσουμε να κερδίσουμε κάθε ομάδα. Ε

πίσης θα αντιμετωπίσω την πρώην ομάδα του τον Ολυμπιακό και είναι η πρώτη φορά, οπότε δεν ξέρω τι πρέπει να περιμένω. Είμαι όμως χαρούμενος που θα τους δω και θα τους αντιμετωπίσω".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου