ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Τρεις ροπαλιές στον Ηρακλή

Τρεις ροπαλιές στον Ηρακλή 

13/10/2012

Έχοντας αφήσει πίσω την ήττα της Ελασσόνας, οι «ερυθρόλευκες» με πολύ καλό παιχνίδι πήραν το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα κόντρα στον Ηρακλή, στο κλειστό του Ρέντη.
Οι φιλοξενούμενες πήραν τον πρώτο πόντο του αγώνα με μπλοκ στην Κοσμά, και φάνηκαν ότι μπαίνουν δυνατά στο παιχνίδι καθώς οι «ερυθρόλευκες» δυσκολεύονταν να περάσουν τα καρφιά τους. Όταν πέρασε η Κοσμά στο σερβίς ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει ένα σερί 4-0 και να περάσει μπροστά με τρεις πόντους, για να ανεβάσει τη διαφορά στο +4 μέχρι το τεχνικό τάιμ άουτ. Από εκείνο στο σημείο και μετά το προβάδισμα παρέμεινε στις γηπεδούχες με διαφοροποιήσεις στη διαφορά, αλλά στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ υπήρχε ακόμα το +4. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός ανέβασε απόδοση και παρά τα τάιμ άουτ του Παπαδόπουλου ξέφυγε στο σκορ και κατάφερε να τελειώσει το σετ στο +11 με 25-14.
Στο δεύτερο σετ οι κοπέλες του Σωτήρχου μπήκαν με άγριες διαθέσεις και την Χριστοδούλου στο σερβίς και με ένα 4-0 ανάγκασαν τον Παπαδόπουλο να πάρει εσπευσμένα τάιμ άουτ. Αυτό δεν άλλαξε και πολλά και το σερί έφτασε μέχρι το 7-0 μέχρι να καταφέρει ο Ηρακλής να διώξει από το σερβίς τη Χριστοδούλου με το καρφί σε πρώτο χρόνο της Καραφουλίδου. Με την επιστροφή στο τάραφλεξ οι «κόκκινες» συνέχισαν τον καταιγιστικό τους ρυθμό και έφτασαν το σκορ στο +10 μέχρι να καταφέρει ο Ηρακλής να πάρει τον δεύτερο πόντο του στο σετ. Στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ η διαφορά είχε σκαρφαλώσει στο +11 με το σκορ να είναι 16-5. Οι κοπέλες του Ηρακλή είχαν χάσει πλέον τη συγκέντρωσή τους τελείως και έκαναν εύκολα το λάθος, ακόμα και οι έμπειρες όπως η Κυριακίδου που σε προσπάθειά της να δώσει πάσα με τα δάχτυλα της γλίστρησε η μπάλα και κατέληξε στο πρόσωπό της. Μετά από μία μικρή χαλάρωση των γηπεδούχων ο Ηρακλής μείωσε στο 19-10, αλλά το σετ δεν χανόταν και τελικά με τη Λούκοβιτς και την Κωνσταντίνου το 2-0 έγινε με σκορ 25-11.
Στο τρίτο σετ η Λούκοβιτς ξεκίνσε με πολλά κέφια και πήρε τους περισσότερους πόντους για τις «ερυθρόλευκες» μέχρι το 5-2. Εκεί κάπου όμως οι κοπέλες του Σωτήρχου έχασαν την αυτοσυγκέντρωσή τους και επέτρεψαν στον Ηρακλή να φτάσει μέχρι τον πόντο στο 7-6, πήραν όμως τον έναν που επέμενε μέχρι το τεχνικό τάιμ άουτ. Με την επιστροφή στο σετ οι «ερυθρόλευκες» έδειξαν μεγαλύτερη σοβαρότητα και κατάφεραν ανεβάσουν σιγά σιγά τη διαφορά, παρά τις προσπάθειες της Στράντζαλη από πλευράς «Γηραιού» που έμοιαζε να παλεύει μόνης της. Στο 18-11 ο Παπαδόπουλος πήρε το τελευταίο του τάιμ-άουτ μήπως μπορέσει να αλλάξει κάτι στο σετ, όμως η ψυχολογία ήταν με το μέρος του Ολυμπιακού, όπου χτυπούσε από παντού τον Ηρακλή και κατάφερε να πάρει το σετ με 25-15 και το ματς με 3-0, βάζοντας τους πρώτους τρεις βαθμούς στη συγκομιδή του.
Τα σετ: 25-14, 25-11, 25-15.

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου