ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

"Ξεμούδιασμα" κόντρα στους Νέους

"Ξεμούδιασμα" κόντρα στους Νέους

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επικράτησαν 4-1 έπί της ομάδας Νέων, σε φιλικό το οποίο διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.
Διαφορετική ήταν σήμερα η προπόνηση του Ολυμπιακού, σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Αντί του κανονικού προγράμματος οι "ερυθρόλευκοι" έδωσαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα Νέων, επικρατώντας 4-1.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είχε την ευκαιρία να κάνει αρκετές δοκιμές κατά τη διάρκεια του ματς, αλλάζοντας θέσεις σε ποδοσφαιριστές και τεστάροντας διατάξεις και συνθέσεις. Στο πρώτο μέρος, με την ομάδα Νέων αγωνίστηκαν και οι Τζιμπούρ, Βλαχοδήμος και Τάτος. Η πρώτη ομάδα προηγήθηκε με γκολ του Φετφατζίδη, ενώ οι Νέοι ισοφάρισαν με τον Πασαλίδη.

Στο δεύτερο μέρος έγιναν και ορισμένες αλλαγές από τον προπονητή του Ολυμπιακού. Με την ομάδα Κ20 αγωνίστηκαν οι Ντιόγκο, Μασάντο και Αμπντούν. Ο Φετφατζίδης ήταν πολύ κινητικός και σκόραρε ξανά, κάνοντας το 2-1, ενώ από εκεί και πέρα ανέλαβε ο Λεάντρο Γκρέκο. Ο Ιταλός, με δύο γκολ, στο δεύτερο ημίχρονο, διαμόρφωσε το τελικό 4-1 για την πρώτη ομάδα.

Σε ότι αφορά τους ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν, οι Νταβίδ Φουστέρ και Τάσος Παπάζογλου έκαναν θεραπεία και αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο. Οι τραυματίες Ιμπαγάσα και Χολέβας συνέχισαν το δικό τους πρόγραμμα αποκατάστασης, κάνοντας "αγώνα" δρόμου για να επανέλθουν πλήρως σε δράση.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα επανέλθουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα, αφού το Σαββατοκύριακο θα υπάρξει διήμερο ρεπό.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου