ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Σταυρόπουλος: "Δεν υπήρχε κανένας λόγος για αναβολή"

Σταυρόπουλος: "Δεν υπήρχε κανένας λόγος για αναβολή"

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος μίλησε για την αναίτια, όπως την χαρακτήρισε, αναβολή του πρωταθλήματος και τα ερωτηματικά που προκαλεί, ενώ αναφέρθηκε στη συμφωνία για τα τηλεοπτικά τονίζοντας πως στον Ολυμπιακό ουδέποτε προτάθηκε μείωση και υποστήριξε πως οι ερυθρόλευκοι ήθελαν αύξηση.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χρήστος Σταυρόπουλος στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6":
"Χθες τελείωσε το δεύτερο ΔΣ με θέμα τα τηλεοπτικά. Μετά το τέλος έχουμε διαβάσει πολλά και διάφορα, αναφορικά με τα ποσοστά κλπ. Χθες, παρουσιάστηκε η προσφορά της ΕΡΤ, η οποία ήταν ίδια με τη αυτή που είχε παρουσιαστεί πριν από μία εβδομάδα.

Αποδείχθηκε ξεκάθαρα, ότι δεν υπήρχε κανένα λόγος για την αναβολή του πρωταθλήματος και αυτός μας γέννησε ερωτηματικά ως προς την αιτία. Θα ήθελα να μπούμε σε νούμερα. Η πρόταση ήταν για 14 ομάδες.

Ήταν περίπου στα 2.908.000 ευρώ, συν 600 χιλιάδες ευρώ που προέρχονται από τον τηλεοπτικό και τον διαφημιστικό χρόνο. Η καθαρή αξία ήταν περίπου 480 χιλιάδες ευρώ. Δηλαδή, η συνολική προσφορά ήταν στα 3,3 εκατ. ευρώ. Πρέπει να πω ότι κακώς ήρθε η πρόταση για 14 ομάδες.

Είναι γνωστό ότι οι δύο (Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός) έχουν ήδη ένα συμβόλαιο με άλλη διαφημιστική εταιρία και η πρόταση θα έπρεπε να ήταν για 12 ομάδες.

Όπως πέρυσι που ήταν για 11 ομάδες. Η συγκεκριμένη διαφημιστική εταιρία τους πρότεινε να δώσει το 50%, δηλαδή 1.694.000 ευρώ και αν αφαιρέσουμε το 21% που πάει στον ΕΣΑΚΕ, την αστυνομία κλπ., τα χρήματα που ήταν για να μοιραστούν οι 12 ομάδες ήταν 1.338.000 ευρώ. Αυτή ήταν η ίδια προσφορά που κατατέθηκε στο πρώτο ΔΣ που πάρθηκε η αναβολή του πρωταθλήματος".

Για το τι πιστεύει ο Ολυμπιακός:

"Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Το πρώτο γεννήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι. Τότε έγινε η συμφωνία με εμάς και τον Παναθηναϊκό με την συγκεκριμένη εταιρία, η οποία ήθελε και τις άλλες ομάδες. Δηλαδή να γινόταν μία άτυπη κεντρική διαχείριση. Η πρόταση ήταν 2+1 χρόνια, δηλαδή μία εγγυημένη συμφωνία σε πολύ δύσκολους καιρούς. Οι άλλοι δεν την δέχθηκαν και υπέγραψαν συμβόλαιο για μία χρονιά. Τώρα βλέπουμε όλοι την κατάσταση. Από πέρυσι θα είχε λυθεί το θέμα".

Για τις μειώσεις που λέγεται ότι ζητήθηκαν στον Ολυμπιακό:

"Δεν μας κατατέθηκε κανένα αίτημα για μείωση. Μετά την περσινή πετυχημένη σεζόν, η θέση του Ολυμπιακού είναι πως δικαιούται αύξηση. Σας είπα ότι υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Βγήκε το πρόγραμμα και πλέον κάθε ομάδα γνωρίζει την αγωνιστική ροή της. Τυχαία να πω ότι ερχόμαστε από εκτός έδρας παιχνίδι στο ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής… Πολλά άλλα μπορώ να σκεφτώ… Αλλά καλή θέληση υπάρχει και αυτό έχουμε πει πολλές φορές. Επιτέλους να ξεφύγουμε από τη σκέψη ότι περιμένουμε κάποιες συγκεκριμένες επιχορηγήσεις και έσοδα για να βγάλουμε τη χρονιά".

Για το ματς με την Κάχα Λαμποράλ:

"Θα ήθελα να κάνω μία έκκληση και να πω πως περιμένουμε τους φιλάθλους μας και να αφήσουμε πίσω την περσινή φανταστική χρονιά. Φέτος, είναι ένα νέο ξεκίνημα και πιο δύσκολη χρονιά φέτος. Ο δρόμος είναι μακρύς και η ομάδα μαζί τους φιλάθλους μας, να πορευθούμε για το καλύτερο".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου