ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Εκτός προπόνησης ο Περπέρογλου

Εκτός προπόνησης ο Περπέρογλου

Ο Περπέρογλου έμεινε εκτός προπόνησης και παρακολούθησε την προετοιμασία της ομάδας ενόψει Κάχα από τον πάγκο. Ο κόουτς Μπαρτζώκας θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή. Δείτε το βίντεο.
Ο Στράτος Περπέρογλου δεν έλαβε μέρος στην τελευταία προπόνηση προετοιμασίας του Ολυμπιακού ενόψει της πρεμιέρας της ομάδας στην Ευρωλίγκα απέναντι στην Κάχα Λαμποράλ.
Ο 28χρονος σμολ-φόργουορντ έχει υποστεί διάστρεμμα από την Δευτέρα (8/10), είναι κάπως καλύτερα τώρα, αλλά το προπονητικό-τιμ των Πειραιωτών αποφάσισε να τον αφήσει εκτός προπόνησης ώστε να ξεκουραστεί για να μην επιβαρύνουν την κατάσταση του.

Ο Στράτος Περπέρογλου κάνει αποθεραπεία και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί ξανά το πρωί της Πέμπτης (11/10), ανήμερα του αγώνα με την Κάχα Λαμποράλ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, πάντως, είναι διατεθειμένος να τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ο Έλληνας διεθνής, εμφανώς απογοητευμένος από την ατυχία που τον βρήκε, παρακολούθησε από τον πάγκο του Ολυμπιακού την προπόνηση της ομάδας, ενώ είχε και ολιγόλεπτη συζήτηση με τον Βαγγέλη Μάντζαρη. Δείτε το βίντεο.

RedPlanet.gr - Περπέρογλου εκτός προπόνησης από redplanetgr
ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ από redplanetgr

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου