ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Bαριά τιμωρία για την Παναχαϊκή

Bαριά τιμωρία για την Παναχαϊκή

25/12/2012

Με τιμωρία 2-3 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και βαρύ χρηματικό πρόστιμο (έως και 100.000 ευρώ) αναμένεται να τιμωρηθεί η Παναχαϊκή για όσα έλαβαν χώρα στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Σε απολογία και οι Πειραιώτες.
Δύσκολα τα πράγματα για την Παναχαϊκή, αφού το ματς με τον Ολυμπιακό στην Πάτρα δεν της έφερε μονάχα αποκλεισμό, αλλά και τιμωρία.
Συγκεκριμένα, η ομάδα της Αχαΐας έχει κληθεί σε απολογία και κινδυνεύει να τιμωρηθεί ακόμα και με 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και χρηματικό πρόστιμο.
Σύμφωνα με την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, η πατρινή ομάδα κλήθηκε σε απολογία "βάσει των άρθρων 14 παρ. 1 και 2 και 15 παρ. 3 περ. δ΄ και 4 περ. α΄ του Π.Κ της Ε.Π.Ο και άρθρα 21 παρ. 4 και 42 παρ. 2 εδ. α΄ του ΚΑΠ Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων".
Στο μεταξύ, σε απολογία κλήθηκε επίσης και ο Ολυμπιακός, κάτι που σημαίνει πως θα παραστεί στην εκδίκαση και είναι αρκετά πιθανό να τιμωρηθεί με κάποιο πρόστιμο.
Μην ξεχνάμε πως υπάρχει και η ένσταση της Παναχαϊκής, η οποία υποστηρίζει ότι ο αγώνας διεκόπη αντικανονικά και όπως ανακοινώθηκε θα συνεκδικαστεί ταυτόχρονα με τις απολογίες που σας προαναφέραμε.

Παναχαική - Ολυμπιακός 1-1 Κύπελλο Ελλάδας από nikos-greek

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου